Гройсман запропонував МОЗ знизити ціни на ліки

Гройсман запропонував МОЗ знизити ціни на ліки
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Міністерству охорони здоров'я України та Міністерству економічного розвитку і торгівлі протягом тижня внести пропозиції, які могли б вплинути на формування вартості ліків.

Про це пише «Інтерфакс Україна».

«В Україні ціни на деякі ліки завищені і навіть в рази. Людям, яким вони вкрай потрібні, деколи просто нема за що їх купити», - написав Гройсман на своїй сторінці у Фейсбук.

Він також наголосив, що в останні тижні зіткнувся з проблемою нестачі необхідних ліків у лікарнях, де знаходяться «діти зі страшними онкологічними захворюваннями». Це питання було піднято в п'ятницю під час «години запитань до уряду».

Прем'єр додав, що відразу після наради в уряді обговорили, що потрібно зробити, щоб протягом декількох днів забезпечити онкохворих дітей в лікарнях усім необхідним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ціни на ліки в країні захмарні для наших злиденних зарплат і пенсій. Фармакологічна мафія рулить. АМКУ та інші контролюючі органи нічого не роблять.
Відповісти
Знаю чудово ,які ціни в аптеках,тому щиро бажаю Гройсману здолати фарммафію.Яценюк тим питанням не займався,значить він аба його братва мали інтерес.
Відповісти
От і ми помираємо за то,що не можемо купити ліків. Дай Боже тобі Гройсман сили і волі,зупинити цю мафію фармацевтії.В цьому замішані усі лікарі хабарники і безбожники.Перед Богом вони не вікуплятсяь і подохнуть,як ми
Відповісти
Фармакологічна мафія не дачсться ,іх кришують все наше керівництво .
Відповісти
Наша пісня нова починаєм знову, скільки можна одне іте саме говорити і нічого не робити, ДЕРЕБАН ФАРМА РИНКУ, іншого не бачу
Відповісти
Останні новини
Гройсман запропонував МОЗ знизити ціни на ліки
17 квітень, 2016, 03:47