На Волині фонд «Прибужжя» організував весняну толоку. ФОТО

На Волині фонд «Прибужжя» організував весняну толоку. ФОТО
Фонд «Прибужжя» організував весняні толоки у Нововолинську, Володимирі-Волинському та Іваничах.

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» продовжує акцію з благоустрою та озеленення територій у рамках проекту «Комфортне місто». Минулої суботи у Нововолинську висадили понад 100 саджанців каштана, дуба, липи та горобини. Дерева посадили на вулицях Винниченка, Юрія Гагаріна, Інтернаціональній та Героїв УПА, - повідомляє прес-служба Ігоря Гузя

Цього разу весняні толоки відбулися вчора, 16 квітня у Володимирі-Волинському та Іваничах.

Представники фонду, команда народного депутата, громадські активісти та просто перехожі прибрали територію по вулиці Устилузькій у Володимирі-Волинському. Навели порядок у парку відпочинку Брусилівський. Там висадили понад сотню саджанців дуба, клена та липи.

В Іваничах навели порядок вздовж дороги, що веде до зони відпочинку на вулиці Зеленій. Тут прибрали територію дитячого майданчика, щоб діти могли гратися у комфортних умовах; облаштували пісочницю, лавки та столи. Крім команди Ігоря Гузя, до акції долучилися також громадські активісти та депутати Іваничівської райради.

«Мета нашої акції - підтримка порядку в містах та селищах, допомогти покращити екологію та вберегти від забруднення території», - зазначає Андрій Бокоч, помічник депутата. Він подякував депутату Іваничівської райради Василю Живчину за наданий транспорт для організації толок, а Валентину Кошельнику - помічнику нардепа - за фінансову допомогу.

«Проект «Комфортне місто» – це можливість допомогти природі і покращити екологію нашого міста. Дуже важливо підтримувати «легені» Нововолинська і берегти затишні парки та сквери. Мені приємно, що сьогодні до цієї справи долучаються мешканці міста. Згодом Фонд «Прибужжя» планує організувати прибирання, провести загальноміські суботники. І надалі ми плануємо працювати у цьому напрямку, щоб підтримувати зелені території міст у порядку», – коментує Ігор Гузь.

Загалом до весняної толоки цієї суботи у двох населених пунктах долучилося понад 100 небайдужих жителів Володимира-Волинського та Іванич.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині фонд «Прибужжя» організував весняну толоку. ФОТО
18 квітень, 2016, 10:31