Міжнародна група ІТ-компаній спростовує «наїзд» СБУ

Міжнародна група ІТ-компаній спростовує «наїзд» СБУ
Компанія Lucky Labs заявляє про тиск силовиків на IT-бізнес і оскаржуватиме незаконні дії в установленому порядку.

Ця ситуація викликала великий резонанс серед громадськості, - повідомляє прес-служба Lucky Labs.

Нагадуємо, після обшуків, які 12 і 13 квітня 2016 року співробітники СБУ провели в офісах IT компанії Lucky Labs, її представники заявляють про численні порушення закону з боку силовиків.

Вже другий день в офісах компанії Lucky Labs СБУ проводить обшуки і вилучає техніку. Керівництво, а також працівники IT-компанії звинувачуються у фінансуванні тероризму, зокрема, перерахування коштів бойовикам ДНР / ЛНР, а також в Криму.

Близько 15 співробітників СБУ і група Альфа вранці 12 квітня о 11:30 заблокували входи і виходи в офіс Lucky Labs на вулиці Краківській і до вечора незаконно утримували близько п'ятдесяти співробітників компанії. Спецслужби вилучили з офісуLucky Labs всю документацію і більше 50 комп'ютерів, так само були заблоковані всі рахунки компанії.

«Звинувачення на адресу керівництва компанії у веденні підпільного грального бізнесу, в незаконному переведенні грошей на офшорні рахунки і, більш того, в спонсорування терористів, які прозвучали в прес-релізі СБУ України, ми вважаємо абсурдом і абсолютним порушенням всіх конституційних і правових норм, - заявляє комерційний директор компанії Lucky Labs Кирило Сигида.

«Це вже не перша спроба силових структур задавити успішний бізнес, який привертає в країну багатомільйонні інвестиції. Мета всього, що відбувається, відома - зруйнувати репутацію міжнародної компанії, посилаючись на грубі кліше про пособництво "ворогам України" і терористам».

На сьогоднішній день всі сили компанії Lucky Labs націлені на розгортання масштабного законного процесу щодо захисту своїх прав та ділової репутації.

Хочемо зауважити, що на сьогодні даний прес-реліз зник з сайту СБУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Російська компанія, яка працює на Україні, як виявляється порушувала закон, хоч вони з цим не згодні, але хто винен, що закон пише, що за зв'язок з гральним бізнесом буде покарання. Хіба вони не знали?! Звичайно, що знали, але вирішили, що їх діяльність СБУ не помітить.
Відповісти
Завжди є виключення із правил, чому всі так свято вірять в непричетність Лакі Лебс? Як би все так було чисто, то такої паніки не було б від них.
Відповісти
Інтернет казино це не IT, а гральний бізнес, який заборонено на території нашої країни. Російська компанія може займатися ним і у себе.
Відповісти