Представники «Правого сектору» причетні до зникнення львів’янина , – Москаль

Представники «Правого сектору» причетні до зникнення львів’янина , – Москаль
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль назвав імена осіб, яких розшукують у зв’язку із зникненням львів’янина Тараса Познякова, що скористався послугами BlaBlaCar.

Як йдеться в повідомленні на офіційному сайті Москаля, ці особи є представниками «Правого сектору» і брали участь у стрілянині в Мукачеві 11 липня 2015 року, - пише видання "Zaxid.net".

«Якщо точніше, то вони входили в «спецпідрозділ» «Сонечко», який брав участь у стрілянині минулого року. Один із них – громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), мешканець Чернівецької області», – заявив Геннадій Москаль.

«Теперішній злочин є фактично відлунням Мукачівських подій, а також прямим результатом бездіяльності правоохоронних органів», – йдеться в повідомленні.

Напередодні деякі ЗМІ, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах, вже повідомляли, що чоловік на одному з опублікованих відео (де видно Познякова з його попутником) – це колишній боєць загону «Сонечко» закарпатського «Правого сектору» з позивним «Лука». Проте, як інформує ТСН, «Правий сектор» заперечив, що ця людина була в його лавах.

Нагадаємо, львів’янин Тарас Позняков, який працює помічником судді Шевченківського районного суду, 4 квітня зник у Києво-Святошинському районі приблизно за 35 км від Києва. Вранці він виїхав зі Львова на власному автомобілі Audi A6, взявши невідомого попутника через популярний сервіс BlaBlaCar, але до Києва так і не доїхав.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), адже за цією статтею зазвичай відкривають провадження у випадках зникнення людей. Його оголосили в загальноукраїнський розшук. А 11 квітня автомобіль Познякова знайшли в боксі гаражно-будівельного кооперативу в селі Новосілки Києво-Святошинського району.

18 квітня стало відомо, що поліція встановила особу попутника безвісти зниклого львів’янина Познякова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майдауни кричiть слава своiм героямбандитам
Відповісти
Был или не был в ПС - это не играет никакой роли. Вот если бы действия были произведены по указанию руководства ПС, тогда совершенно другое дело. А так только нездоровый пиар на имени ПС.
Відповісти
Останні новини
Представники «Правого сектору» причетні до зникнення львів’янина , – Москаль
19 квітень, 2016, 18:57