У Луцьку відбувся півтисячний велопробіг за Незалежність. ФОТО

У Луцьку відбувся півтисячний велопробіг за Незалежність. ФОТО
На честь вшанування Дня Прапора у Луцьку спортсмени, велосипедисти-аматори та діти проїхали майже 12 кілометрів містом зі стягами.

Велопробіг стартував 23 серпня від пам’ятника Тарасові Шеченку, що на проспекті Волі.

Проїхатися містом в честь державного прапора, зі слів голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Володимира Тонконога, зголосилося більше 400 лучан.

Велопробіг є вже для Луцька традиційним та кожного року збирає все більше прихильників. У змаганні також взяли участь представники організації «Інваспорт». Головним суддею став тренер олімпійців Віктор Ковальов.

До слова, самих олімпійок-велосипедисток на велопробізі не було, адже вони якраз поїхали на чемпіонат світу з велоспорту.

«Ми дали клич, і всі бажаючі взяти участь сьогодні прийшли до пам’ятника. Інтерес до велопробігу є, не зважаючи на те, що сьогодні робочий день. Мета: показати не лише те, що спорт за здоровий спосіб життя, а й привернути лучан до державного свята», - зазначив Тонконог.

Загальна дистанція пробігу – приблизно 12 кілометрів. Маршрут пролягав головними вулицями міста: проспектом Волі до Київського майдану, вулицями Рівненська, Шопена, Винниченка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А зачем? Опять улицы перекрыли, в парке катайтесь, никому мешать не будете.
Відповісти
И то правда,сегодня рабочий день, надо много ездить,а через центр не проедешь. Нужно было бы уже завтра замутить такое...
Відповісти
Шановні, велосипедисти роблять такое раз на рік, два на рік - справа хороша, популяризація спорту, об"єднання велолюдей і просто хороший настрій. Думаю, дрібні незручності деякі пани можуть і пережити.
Відповісти
Заздрю!
На заробiтках не маю можливостi iздити на вело-.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся півтисячний велопробіг за Незалежність. ФОТО
23 серпень, 2012, 13:02