Волинянин кілька місяців обкрадав магазин техніки, в якому працював його товариш

Волинянин кілька місяців обкрадав магазин техніки, в якому працював його товариш
Житель смт. Маневичі, зловживаючи довірою свого товариша, протягом кількох місяців виносив з магазину техніки мобільні телефони.

У вироку Маневицького районного суду йдеться, що засуджений товаришував з чоловіком, який працював в магазині побутової техніки. Так, одного дня зловмисник прийшов до свого друга на роботу та попросив у нього кілька мобільних телефонів та карток стільникового оператора, на загальну суму понад 3 000 гривень, які обіцяв відшкодувати через кілька днів.

Втім, у визначений строк чоловік не повернув грошей за телефони, а навпаки, попросив у користування ще музичні колонки та флеш-картки на загальну суму понад 500 гривень.

Таким же способом зловмисник випросив у свого товариша ще товару на 4 000 тисячі гривень, і щоразу обіцяв повернути всі кошти через кілька днів.

А коли шахрай зрозумів, що продавець більше не буде йому позичати товар, то просто викрав з магазину мобільний телефон вартістю 2 000 гривень.

Зрештою, ошуканий чоловік звернувся до правоохоронних органів із заявою про злочин. Зловмисника швидко розшукали та відкрили проти нього кримінальне провадження за статтею "крадіжка". Проте на час слідства підозрюваний попросив пробачення у потерпілого товариша та уклав з ним угоду про примирення, відповідно до якої він визнає свою провину та зобов’язується відшкодувати всі завдані збитки.

Це кримінальне провадження розглядалося в Маневицькому районному суді, де обвинувачений щиро розкаявся, запевнив, що вже відшкодував потерпілому всі кошти, а відтак просив призначити йому менш суворе покарання.

Вироком суду чоловіка засудили до 3,5 років позбавлення волі, але з 3-річним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин кілька місяців обкрадав магазин техніки, в якому працював його товариш
21 квітень, 2016, 10:49