«Кромберг енд Шуберт Україна» нарощує свої потужності

«Кромберг енд Шуберт Україна» нарощує свої потужності
«Кромберг енд Шуберт» волинянам представляти не треба – цифра 5500 робочих місць говорить сама за себе. Проте певною несподіванкою стало відкриття другого заводу компанії в Україні, в місті Житомир. Чи вплине це якось на завод в Луцьку? Чи зміниться щось для його працівників?

Про це ми розмовляли з керівниками «Кромберг енд Шуберт» Україна - директором фінансовим Олександром Шаварським та директором технічним Славоміром Качмареком.

- Питання, що хвилює багатьох наших земляків: чи відкриття заводу в Житомирі не означає згортання виробничих потужностей в Луцьку?

- Власне, відкриття заводу в Житомирі стало можливим завдяки успіху луцького проекту. За 10 років свого існування, ми довели, що українці можуть забезпечити ту високу якість продукції, що очікує від нас клієнт, можуть забезпечити безперебійні доставки, мають інтелектуальний потенціал. Коли підприємство в Луцьку досягло своїх максимальних виробничих потужностей, це було вирішено скопіювати в іншому місті. Це не означає закриття луцького заводу, це означає поширення успіху.

ПОВНЕ ІНТЕРВ'Ю ЧИТАЙТЕ ТУТ: «Кромберг енд Шуберт Україна» нарощує свої потужності»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ !!! а внас в селі голова сільради на чолі ті розкрадали РАДГОСП в 90 роки вставляють палки в "ТИГРЕС", щоб ті нерозширувались навіщо їм робочі місця /, вони так накрали на грабувані села що їм можна сто років неробити !, а за простих жителів немає кому постояти !
Відповісти
А самі за себе не можете постояти ,чи всі там під спідницю жінкам поховались .
Відповісти