На Волині в озері знайшли тіло зниклої рік тому дівчини

На Волині в озері знайшли тіло зниклої рік тому дівчини
Увечері 15-го квітня в озері Люцимер мешканець Шацька знайшов частину скелетованих решток тіла людини. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як повідомляє Василь Саковець, начальник слідчого відділу Шацького відділення поліції, подальші пошукові роботи в темну пору доби припинили. У суботу вранці вони відновилися, до роботи також залучили рятувальну службу, представники якої проводили підводні пошукові роботи, адже місце, де було знайдено рештки, малодоступне та віддалене від населеного пункту, заросле очеретом та болотисте, - повідомляє "Кордон".

У цей же день знайшли ще частину скелета (череп, кістки ребер, тазові кістки). А вже у неділю ризширили радіус пошуку та знайшли нижні кінцівки. Знайшли також і одяг, за яким встановили, що тіло належало жінці.

“На опізнання була запрошена мама зниклої рік тому студентки Аліни Нечипорук, яка підтвердила, що одяг таки належав її зниклій доньці. Рештки тіла направлено в Луцьк на медико-криміналістичну експертизу, за якою встановлять, чи піддавалися кістки механічній дії (тобто чи були ознаки насилля, пошкодження).

Також спеціалісти за сучасними технологіями по черепу зможуть зробити портрет людини. Експерти візьмуть зразки ДНК-профілю матері для подальшого дослідження. Експертизою, яка проводитиметься у Львові, встановиться, чи справді тіло належить зниклій дівчині. Більш детальну інформацію буде вже після усіх експертиз.

За фактом відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Поки що слідством розглядаються та перевіряються різні версії зникнення дівчини: від убивства до самогубства, - повідомляє поліцейський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині в озері знайшли тіло зниклої рік тому дівчини
21 квітень, 2016, 19:33