Деканоїдзе хоче звільнити скандального Ківу

Деканоїдзе хоче звільнити скандального Ківу
Сьогодні стало відомо, що голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе хоче звільнити епатажного "борця з наркоманами" Іллю Ківу, навіть не зважаючи на прихильність до нього Арсена Авакова.

Про це повідомляє znaj.ua.

"Я подаю документи на звільнення Ківи і дуже сподіваюся, що міністр підтримає, тому що його слова, особливо про АТОшніков, - це неприйнятно", - розповіла Деконаїдзе журналістам.

Днями раніше начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа дав скандальне інтерв'ю виданню "Країна", яке викликало широкий резонанс як серед громадськості, так і серед влади.

В інтерв'ю Ілля Ківа розповів про можливий замах на себе, який, за його словами, можуть здійснити колишні бійці АТО, "яким просто немає чим зайнятися".

Також він звинуватив депутата від БПП Мустафу Найєма у організації дискредитаційної кампанії проти нього. Брата Мустафи Масі Ківа звинуватив у зв'язках із наркобізнесом. Той у березні подав в суд на Ківу, але начальник департаменту протидії наркозлочинності не приходить на судові засідання.

Нагадаємо, що Ілля Ківа неодноразово не з'являвся на переатестації, пояснюючи це відрядженнями або власним небажанням цього робити.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков неодноразово захищав Ківу, називаючи його "адекватним, достойним офіцером". Але цього разу Хатія Деконаїдзе вирішила довести справу до кінця та все ж таки домогтися звільнення Ківи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Деканоїдзе хоче звільнити скандального Ківу
22 квітень, 2016, 18:09