Сергій Бубка завітав у Академію рекреаційних технологій і права. ФОТО

Сергій Бубка завітав у Академію рекреаційних технологій і права. ФОТО
24 квітня 2016 року в Академії рекреаційних технологій і права відбулася зустріч з Сергієм Бубкою – президентом Національного олімпійського комітету України, першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, членом Виконкому Міжнародного олімпійського комітету, Олімпійським чемпіоном, Героєм України.

Студенти Академії, які є палкими прихильниками Сергія Бубки, зустріли почесного гостя з хлібом і сіллю та змогли не тільки поспілкуватися з зіркою великого спорту, а й взяти автографи.

Також Сергій Бубка мав можливість дізнатися про спортивні здобутки та досягнення студентів Академії, які захищають честь України на всеукраїнській та міжнародній арені.

Зокрема, в Академії рекреаційних технологій і права навчається близько 45 студентів-спортсменів, з них: заслужений майстер спорту України – 1, майстер спорту України міжнародного класу – 6, майстер спорту України – 5, кандидат у майстри спорту України – 10.

У навчальному закладі навчаються такі відомі спортсмени, як Марія Повх, Юрій Вандюк, Юлія Паратова, які здобули ліцензії на участь у Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Також Академія плідно співпрацює з федераціями таких видів спорту, як веслування на байдарках і каное, легкої атлетики, важкої атлетики.

Варто зазначити, що студенти-скороходи Академії готуються до командного Чемпіонату світу, який пройде у травні у Римі, а також спортсмени-веслувальники готуються до етапів Кубку світу з веслування на байдарках і каное.

Зараз у м. Хмельницький проходить Чемпіонат України з важкої атлетики, де беруть участь 4 студенти Академії.

Керівництво Академії й надалі сприятиме популяризації здорового способу життя та спорту на Волині та за її межами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
більшої ганьби, аніж наш волинський глава олімпійців, ще треба придумати. Чувак тупо ні про що. Карпюк примазався до Бубки і не відходив від нього два дні, просячи грошей і ...звільнення Дмитришина.
Відповісти
Останні новини
Сергій Бубка завітав у Академію рекреаційних технологій і права. ФОТО
25 квітень, 2016, 12:13