Головний митник Волині звернувся до керівництва області та правоохоронців, аби вони забезпечили порядок

Головний митник Волині звернувся до керівництва області та правоохоронців, аби вони забезпечили порядок
В.о начальника Волинської митниці Олександр Шавлак звернувся до керівництва області та правоохоронців аби вони забезпечили порядок на митниці та знайшли зловмисників, які силою проникли в його кабінет.

«Інформуємо Вас, що 25.04.2016 групою невідомих нам осіб, які попередньо брали участь у несанкціонованому мітингу на території митниці, близько 14 години було здійснено напад та силове проникнення в адмінприміщення Волинської митниці ДФС через центральний вхід. При цьому зловмисники блокували всі виходи з будівлі, зруйнували пропускний турнікет, піднялися на третій поверх будівлі та виламали вхідні двері приймальної начальника митниці та двері робочого кабінету начальника митниці. Наявність зникнення документів перевіряється. Завдані матеріальні збитки встановлюються.

У зв’язку із вищезгаданим, просимо Вас відповідно відреагувати на зазначені події, вжити заходів щодо розшуку та притягнення до відповідальності зловмисників.

Додатково повідомляємо, що в режимне приміщення митниці проникнення сторонніх осіб не було», - йдеться у повідомленні Олександра Шавлака до голови ОДА Володимира Гунчика та керівника СБУ в області Юрія Фелонюка.

Зазначимо, як свідчать очевидці, активістів було дві сотні чоловік у балаклавах. Вони прибули шістьма автобусами.

Читайте також: Розгром на Волинській митниці: протестувальники виламали двері. ФОТО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в Неньки немає - є "криша"....
Відповісти
Яке солодке слово митниця
Відповісти
таможня не всем дает добро, а пролезть через эту дыру всем хочется...
Відповісти
що ніхто небачив чиі автобуси
Відповісти
Автобуси самого Красулі,та й "невідомі особи в балаклавах" це більш за все жителі Турійського району, в основному с. Кульчин, котрі за 200грн. в день "мітингують" для того, щоб звільнили начальника митниці, котрий хоче звільнити митників, які за гроші пропускають ті ж автобуси з цигарками через ту ж митницю. Тут лише інтереси бізнесу і жодних інтересів громадськості...
Відповісти
В західних областях вже давно пора розпочати операцію подібну до АТО (тільки назвати її АКО - антиконтрабандна операція). А набрати для проведення АКО необхідно патріотів з Донбасу. Слава Україні!
Відповісти
Вже зовсім посіпаки Никитюка Гіля Гунчика керовані Красулею обнагліли..А Гунчик це все назвав неповагою!!???Якщо я йому розвалю приміщення ОДА з неповаги то це нормально!!???В нього вже крім хабарів нічого в голові немає..Чи в нього просто старечий маразм!!???
Відповісти
Останні новини
Головний митник Волині звернувся до керівництва області та правоохоронців, аби вони забезпечили порядок
25 квітень, 2016, 16:44