Митниця після погрому. ВІДЕО

Митниця після погрому. ВІДЕО
На Волинській митниці не вщухає скандал між її керівником та колективом.

Вже майже місяць, як митники підняли бунт проти новопризначеного в.о. начальника Олександра Шавлака. Нагадаємо, все почалося після того, як останній почав службове розслідування щодо ситуації, коли волинські митники проґавили півтори тонни бурштину.

Після цього двох заступників начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібору та Юрія Терещука відсторонили від виконання обов’язків, поки проводиться службове розслідування.

Вже пізніше під приміщенням митниці в селі Римачі Любомльського району не вщухали протести "небайдужих" громадян, які вимагали відсторонення від посади Олександра Шавлака та призначення "свого", волинського митника.

Вчора, 25-го квітня, протестувальники перекрили рух транспорту на трасі Ковель-держкордон. Пізніше представники громадського об’єднання «Волинські патріоти» перемістилися до адміністративної будівлі Волинської митниці Державної фіскальної служби, що в селі Римачі Любомльського району. Вони намагалися увійти всередину адмінбудівлі та пошкодили вхідні двері.

За словами правоохоронців, ними відкрита низка кримінальних проваджень та вдалося затримати двох правопорушників. Наразі триває слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
контрабандисти воюють за свою "дірку" в кордоні...
Відповісти
Ніяк не хочуть "найпорядніші" втратити джерело доходу. А за що будуватимуть особняки та купуватимуть дорогі автівки? За зарплатню, чи що?
Відповісти
І що не можна зловити так званих активістів-бандитів?
Повна анархія!
Відповісти
Шановні.щоб ви всі розуміли.Ніякого скандалу між керівником та колективом немає. Є "ініціативна"група з 10 чол. з числа коханок, кумів і с Микитюка, яка колотить бурю під режисерством того ж таки Микити якому зараз хочуть прикрити касу і контрабандний потік. Заручниками в ситуації є прості праціваники контрори яких ані той Микитюк ані інші ніколи ні за що не мали. Хай побарабанить своїм коханкам на переходах а не людям які за 2 тисячі в тій контроі прозябають.Що кишка тонка.Перекрий своїм сигаретчикам в Ягодині канал хоч на день і барабань тоді побачиш хто кого.Всі зразу будуть в Турійську і мало не покажеться.А то зрайшов бідолаг контору і вчиняє безчинство.Сором.Турійський диякон по області зі скринькою гроші збирає на церкву.Віддай награбоване Микитюк і не спонсоруй волоцюг і бомжів які видають себе за "активістів" то може тобі Бог простить а то твої діти на 2 тисячі ходитимуть на роботу
Відповісти
всіх бунтарів в кутузку
Відповісти
Що ти за нісенітниці ти пишеш?? Зроби хоч десяту частину того, що зробив Микитюк для людей і тоді щось розказуй! Запитай в Турійському районі, чому найбільшу підтримку серед депутатів в області мав Роман Володимирович і тоді зрозумієш, що він для людей працює!
Відповісти
Це спарвжній Чаушеску, підтримка 100% аж до самої могили.
Він повинен був сидіти вже 10 років тому з строком 25 років з конфіскацією.
Відповісти
А як ти думаєш, Луцьк, з усього того, що зробив цей барига для людей, це становить хоча б десяту частину з того, що він украв? На мій роздум, потрачені гроші "для людей" у кращому випадку становлять одну десятитисячну частку від украденого Микитюком за роки його "МИТНИЦТВА". Але завжди між нормальними людьми знаходяться примітивні дуполизи, які за крихти зі столу таких от бариг готові виправдовувати будь-які їхні злочини. Виправдання зла - це такий самий гріх, як і його вчинення.
Відповісти
"Колектив митників" - це ОЗУ контрабандистів і хабарників.
"Стурбована громадськість" - це контрабандисти і їх прикуплені холуї, які стоять з транспарантами вартістю в декілька тисяч гривень. Усіх на нари.
Відповісти

Хабарники корупціонери ! Люструвати нормально а не переводити в інші області чи в інші органи. Зажираються вони там о б"ються бо хочуть гроші грібсти, шо тут не ясно, "ються за корито, хтось організовує і відбувається така колотнеча. БО ПОРЯДКУ немає в державі в цьому напрямку, всім в киеві начхати, хай краще привозять їм з митниці податкової доляху і собі хай колотять. А якби перекрили все то і пдатківці не хотіли б працювати бо так як вони жиииииивуть то їм далеко так держава не платить. Звідси питання де взяли гроші,автівки будиночки дачі в кращих місцях? ПАДАРИЛИ?
Відповісти
НЕХАЙ в газетах і по телебаченню покажуть усіх начальників Волинської області митниці, прокуратури, полатківців і так далі їхній рівень життя, автівки,як сім"я за кордонами вчиться чи відпочиває, хто з коханками мутить і так далі! А не хочуть вішати список хто не заплатив за комунпослуги, осоливо тих людей яким платять мінімалку.
Відповісти
Там вже давно треба було зробити погром. знущаються над людьми , черги по 10-15км. придумали собі бізнес.
Відповісти
після такого мае бути 100% кримінальна справа
Відповісти
Черга- це справа прикордонників, скільки можна про це вже говорити!
Відповісти
Багатство - тимчасове, а бідність - назавжди
Відповісти
Війна за Корито.
Порядок можна навести за 24 години. Суд, конфіскайція усього майна з родичами включно.....
Але при владі і в судах продажні ГНИДИ сидять, котрих треба вбивати прямо в кабінетах за столами, без суда і слідства!!!!
Відповісти
і то як скотину, дрючком по голові
Відповісти
Хлопці і дівчата, скажіть чесно, Стьопа Івахів заплатив за те, щоб піпл не бачив, що про нього люди пишуть?
Відповісти
Коли вже посадять Микитюка в тюрму і конфіскують увесь той бардак що він розвів в Турійському районі.
Вор должен сидеть!!!!
Відповісти
Микитюка можуть посадити лише після того, коли президентом України буде людина, яка представляє інтереси народу, а не олігархату.
Відповісти