У Луцьку думали, билися і мірялися. ФОТО

У Луцьку думали, билися і мірялися. ФОТО
Спортивні змагання з одночасної гри в шашки та шахи, боксу та армреслінгу з нагоди 21 річниці Дня Незалежності України відбулися 24 серпня у Центральному парку культури та відпочинку Луцька.

Перевірити свою силу в руках зголосилося 18 хлопців віком до 16 років. За результатами змагань з армреслінгу журі визначило трьох переможців. Вони ж отримали грошові премії та подяки. Найсильнішим визнали Павла Міліцина, сила рук якого перевершила усіх.



Водночас відбулася одночасна гра у шашки та шахи. Грали на чотирьох столах у партії з шахів та шести – з шашок. Долучитися до гри міг будь-хто. Серед прихильників інтелектуального спорту виявилися як діти, так і пенсіонери. Загалом гра тривала близько трьох годин.



Найбільшу увагу глядачів привернув відкритий чемпіонат з боксу на кубок луцького голови Миколи Романюка. Ринг облаштували прямо біля входу до Центрального парку. Змагалися команди Львівської та Волинської областей. Гравці представляли не лише Луцьк, а й Ковель, Володимир-Волинський, Горохівський та Локачинський райони.

Загалом билися 50 учасників у різних вагових категоріях – від 34 до 81 кілограмів.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода що змагання перетворили в шоу для Романюка. Багато 1-місць для наших , волинських боксерів- були незаслужені.Хоч я і вболіваю за Волинь-але справедливість має бути. У 4 та 5 парі-Львівські хлопці були признані переможцями" енною "кількістю людей які спостерігали за боєм-судді вирішили інакше.Хоча якщо на олімпійських іграх підсуджують то що казати про Луцьк...ПРИКРО.
Відповісти
волинські боксери гідно і справидливо виграли-1місця
Відповісти
Останні новини
У Луцьку думали, билися і мірялися. ФОТО
24 серпень, 2012, 18:38