Луцькому коледжу рекреаційних технологій і права – 10 років. ФОТО

Луцькому коледжу рекреаційних технологій і права – 10 років. ФОТО
Луцький коледж рекреаційних технологій і права відзначив свій 10-літній ювілей.

Це наймолодший навчальний заклад на Волині. За цей період колектив
коледжу досягнув значних успіхів. Успішно пройшов акредитацію за такими спеціальностями: “Правознавство”, “Фізичне виховання”, “Фізична культура і спорт”, “Професійна освіта. Комп’ютерні технології” та “Готельно-ресторанна справа”.

Навчальному закладу є що згадати, над чим задуматися та, найголовніше, є чим пишатися. Луцький коледж рекреаційних технологій і права готує кваліфікованих фахівців – молодших спеціалістів для різних сфер народного господарства, національно свідомих громадян держави, інтелектуальних і духовно гармонійних особистостей з міцними теоретичними знаннями, практичними навичками, морально-естетичними цінностями, переданими від мудрих наставників.





Коледж – це дружний, працьовитий і творчо мислячий колектив викладачів і студентів, це сім’я, у якої і радощі і невдачі – навпіл. Це колектив-шукач, який прагне до всього нового, прогресивного та світлого.

Гостей, студентів та працівників Коледжу зустрічав виступ студентської самодіяльності – це музичні та віршовані привітання.







Привітали присутніх в залі перший заступник голови Волинської обласної ради – Пирожик Олександр Веніамінович; заступник голови Волинської обласної ради – Карпюк Роман Петрович; Протоієрей Володимир Труш, настоятель храму Різдва Івана Предтечі; директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва – Єфремова Алла Сизонтівна; виконуючий обов’язки ректора Академії рекреаційних технологій і права, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент – Сітовський Андрій Миколайович; секретар судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Волинської області – Завидовська-Марчук Оксана Григорівна, завідувач філії Національного військово-історичного музею України Волинського регіонального військово-історичного музею українського війська та військової техніки – Пасюк Ігор Миколайович.







Працівники коледжу були відзначені почесними грамотами та подяками Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, Управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як Вам не соромно. Я у цьому коледжі 5 років викладаю, і жодного разу мені ні то, що ніхто не платив, а навіть і не пропонував. Хороший колектив і гарні студенти. А Ви, я бачу, майже у всіх волинських вишах вчитесь. А то вже Ваші коментарі під різними навчальними закладами читати набридло. Тому і не дивно, що Ви з навчанням не справляєтесь, Вам, мабуть, простіше заплатити. По собі не судіть...
Відповісти
А в цьому коледжі що 1 рік за 10? Ще в 2014 році Карпюк тирив з Інституту Україна. В 2014 коледж почав набирати студентів і зараз їх аж 18! Тим куди не було де подітися.
Відповісти
Не ображайте навчальний заклад і студентів,які там навчаються. На фото всі щасливі і усміхнені. У викладачів та студентів справжнє свято. Вітаю! Бажаю колективу завжди рухатися вперед.
Відповісти
Хочу привітати навчальний заклад з Днем народження! Бачу Ваш рух вперед і хороші здобутки. У Вас дуже хороші студенти (а їх там давно не 18, навіть по фото видно, ВЧІТЬСЯ МАТЕМАТИКИ) та колектив. Попутного вітру. А на недоброзичливців не зважайте.Тут висновок один, Ви все робите правильно, якщо така активність. Заздрісно, деяким аж ночами не спиться))
Відповісти
Вітаю! Бажаю колективу завжди рухатися вперед.
Відповісти
Останні новини
Луцькому коледжу рекреаційних технологій і права – 10 років. ФОТО
28 квітень, 2016, 20:26