У Польщі жорстоко побили українця-заробітчанина

У Польщі жорстоко побили українця-заробітчанина
Мешканці міста Свидниця погрожували чоловіку смертю, якщо він не віддасть їм гроші.

У польському місті Свидниця місцеві мешканці сильно побили 34-річного українця-заробітчанина, - про це повідомляє "ТСН" з посиланням на польське видання Gazeta Wroclawska.

Як з'ясувалося, чоловік познайомився зі зловмисниками незадовго до інциденту, біля одного з супермаркетів. Поляки та українець вирішили разом випити алкоголь. Під час гулянки заробітчанин заснув, а прокинувся вже від сильних ударів.

Свидничани били його кулаками і ногами, а потім почали знущатися - приставляли ніж до горла і порізали вуха, вимагаючи віддати зароблені гроші.

Після цього нападники запхали українця у багажник авто і відвезли у ліс, де роздягнули його догола і поїхали геть. Чоловіку вдалося дістатися до найближчої ферми, де одразу викликали поліцію і швидку.

Правоохоронці затримали зловмисників по гарячих слідах, проте вони не визнали свою провину.

Наразі їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як зазначається, у Свидниці живе декілька сотень українців, які працюють на заводі. Напад на іноземця у цьому місті стався вперше.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наші друзі. Трохи побили - терпи враже..., радуйся, що живий!
Відповісти
в Європу йдемо. ВЕРНОЙ ДОРОГОЙ идете товарищи
Відповісти
думаю не потрiбно тут шукати якусь полiтику нацiональних вiдносин це типовий кримiнальний випадок,такоi нечистi i в нас вистачаэ тiльки впевнений що в Польщi вони понесуть заслужене покарання
Відповісти
Зразу видно рівень розвитку людини по мові і грамотності(це з приводу останнього коментаря). Я теж за те,що різні люди є і в Польщі,і в нас.
Відповісти
Останнім часом відношення поляків до українців неоднозначне... Поляки взяли за манеру не розраховуватись з українцями за виконану роботу. На кожній другій польській фірмі є "смотрящіє", які половину зарплати при розрахуванні забирають собі... Головне, що всі про це знають, але роблять вид,що в відносинах,чисто "людських" у нас все нормально... Де наш консул? А це все наше "життя" заставляє нас тисячами їхати до поляків в наймити! Обідно за свій народ...
Відповісти