На Рівненщині пропонують вигідно придбати нерухомість для бізнесу. ФОТО*

На Рівненщині пропонують вигідно придбати нерухомість для бізнесу. ФОТО*
На думку експертів, привабливою пропозицією для інвесторів є нерухоме майно, яке знаходиться вздовж міжнародної траси Київ-Чоп.

Нині таку нерухомість можна доволі вигідно придбати. Зокрема, на Рівненщині з вигодою можна купити готельний комплекс загальною площею понад 1 тис. 100 кв. м. Він знаходиться на міжнародній автодорозі Київ-Чоп у селі Біла Криниця поблизу Рівного. В готелі 23 номери, кафе-бар, камінна зала та сауна. Комплекс обладнаний автономним опаленням, водопостачанням і водовідведенням.

Не менш привабливо для бізнесу виглядають і земельні ділянки вздовж цієї міжнародної автостради. Наприклад, на 432 км. траси біля села Опарипси поблизу райцентру Радивилів Рівненської області продають земельні ділянки для будівництва будівель та об’єктів автодорожнього сервісу. Вони розміщенні одна навпроти одної поряд з лісом. Мають окремі підї'зні шляхи з автотраси. Знаходяться на півдорозі між Львовом і Рівним - 100 км. Площа ділянок: 2,4 га та 0,6 га.





І ще одна вигідна пропозиція на ринку нерухомості Рівненщини. В обласному центрі на вул. Біла,16 продають виробниче приміщення загальною площею 117,8 кв.м. Це - окрема будівля. Вона знаходиться на території підприємства ВАТ "Рівненський завод високовольтної апаратури". Виробниче приміщення обладнано автономним опаленням, водопостачанням і водовідведенням. Будівлю продають разом із землею - майже 0,06 га.

Консультації з приводу купівлі цих об’єктів нерухомості можна одержати за номером телефону: +38 098 6969 840







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині пропонують вигідно придбати нерухомість для бізнесу. ФОТО*
05 травень, 2016, 11:18