У Києві викрали іноземця і вимагають викуп. ВІДЕО

У Києві викрали іноземця і вимагають викуп. ВІДЕО
У Києві невідомі викрали громадянина Франції. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила спікер Головного управління Національної поліції міста Києва Оксана Блищик.

"Вчора ввечері ми отримали повідомленні від дружини іноземця, яка нам сказала про те, що чоловік напередодні пішов на зустріч. О 22 годині він перестав відповідати на телефонні дзвінки. О 22:30 вона отримала телефонний дзвінок з телефону чоловіка, вона нічого не змогла зрозуміти , вона не розуміла мову. Потім до неї приїхав знайомий і повідомив, що він теж отримав телефонний дзвінок від незнайомця, який сказав, що якщо вони хочуть бачити чоловіка, вони повинні збирати гроші. Про якийсь конкретну суму не йшлося ", - повідомила вона.

Пізніше вдалося з'ясувати, що до викрадення можуть бути причетні невідомі на Mitsubishi чорного кольору.

"Сьогодні близько 12 години правоохоронці управління поліції помітили цю машину в Подільському районі. На момент затримання в ній перебували двоє чоловіків. На даний момент не можемо повідомити, хто вони, їх доставили в Печерське управління поліції. Зараз з ними спілкуються слідчі", - додала вона.

Поки поліція не встановила місцезнаходження іноземця. За даним фактом відкрито дві кримінальні провадження у ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві викрали іноземця і вимагають викуп. ВІДЕО
09 травень, 2016, 01:25