На Великодні свята чоловік залишився без грошей через банкомат. ФОТО

На Великодні свята чоловік залишився без грошей через банкомат. ФОТО
Технічна помилка банкомату залишила людину без коштів на Великдень.

Чоловік намагався зняти гроші в банкоматі, що на вулиці Ковпака в місті Нововолинську, проте зробити цього йому так і не вдалось, - пише "БУГ".

Під час процедури зняття банкомат раптово завис і видав повідомлення про збій. Проте на телефон прийшло повідомлення про успішне зняття коштів.

Грошей Микола так і не отримав. У центральному відділенні банку йому запропонували скласти заяву, яку розглянуть упродовж 45 робочих днів. На гарячій лінії теж допомогти не змогли. Зважаючи, що це допомога по безробіттю, свята пройшли не надто весело.

Так як рішення в банку приймаються не надто оперативно, чоловіку довелося звернутись до владних інстанцій.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ощадбанк рулить
Відповісти
Схожу ситуацію з банкоматом Ощадбанку я мав у Шацьку в минулому році в розпал літа. Тоді банкомат також повідомив мене, що операцію дозволено, отримайте свої гроші, але ж тієї миті раптом видав - "вибачте, технічний збій" чи щось у цьому дусі. Я миттю на авто прилетів в контору цього банку, директор якого чомусь раптово покидав робоче місце(можливо співпало), але на мою переконливу вимогу таки доручив підлеглому розібратися з ситуацією. Що тільки не торочив мені цей підлеглий передати складно: просив пінкод, аби перевірити стан рахунку, пропонував зачекати годинку-другу тощо. Коли я йому на ці прохання мало що не покрутив пальцем біля виска, всучив під розписку письмову заяву - він пішов кудись радитись. Все це схоже на таке собі місцеве разводілово, адже у Шацьку влітку купа туристів. Правда мені не вистачило наснаги довести все до логічного завершення, можливо і через те, що я тоді ж непомітно від "тєхнаря" звернувся у касу з паспортом і карткою і негайно зняв всі кошти готівкою... Допускаю, що якби звернувся через день-два, плакали б мої грошики. Адже на відеоспостереженні моя морда ліца, є смс про зняття - амен, запий холодною водою. Ні один суд не стане на твій бік...
Відповісти
Ти щось трошки путаєшся, як ти міг зняти через касу гроші, коли тобі банкомат провів транзакцію, і ті гроші були блоковані
Відповісти
Вирішили проблему за 10-15 хв. через гарячу лінію
Відповісти
повезло, в мене в приваті була така ж ситуація, тиждень вирішували, але повернули гроші
Відповісти
а що, таке трапляється тільки на вЕЛИКДЕНЬ??
Відповісти
Останні новини
На Великодні свята чоловік залишився без грошей через банкомат. ФОТО
10 травень, 2016, 13:29