«Повернення у 90 - ті - позиція Нововолинської міської ради», - Ігор Гузь. ФОТО

«Повернення у 90 - ті - позиція Нововолинської міської ради»,  - Ігор Гузь. ФОТО
Сьогодні, під час прес-брифінгу народний депутат України Ігор Гузь розповів про своє бачення ситуації, яка склалася навколо профтехучилищ.

"Повернення у 90-ті роки", - так нардеп охарактеризував позицію Нововолинської міської ради, яка не виплачує кошти освітянам.

Нагадаємо, нещодавно професійні технічні училища планували передавати на баланс місцевих рад. Луцька міська рада погодилась виділити кошти, а ось Нововолинська - ні. Це стало можливою причиною закриття. Ситуацію під свій контроль тимчасово погодилася взяти Волинська обласна рада.

Ігор Гузь вважає, що міська рада Нововолинська повинна була "підставити плече" та виплатити кошти людям. Ідеальною формулою, яка, на думку народного депутата, влаштує усіх, є фінансування 50% державою, 25% - фінансування з бюджету обласних рад та 25% - з міських рад.



Натомість професійні технічні училища повинні не застрягати у радянському минулому та підлаштовуватися під сучасний ринок праці.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повернення у 90-ти, то заслуга Гузя та героiв Майдану. Слава украiнi!!!
Відповісти
А ви що хочете повернення Яника? то давайте повертайте? попросіть в путлєра, щоб віддав.
Відповісти
Краще вже яник, нiж сьогодняшнi....
Відповісти
то треба було думати головою раніше, а не сліпо бігати до ода і кричати без толку. хотіла іншу владу - маєте
Відповісти
90-ті в нас почались після 2013 року
Відповісти
повернення у 90! це як сказав Барда відключити дві кімнати від тепла та світла, як сказав Розенко викидати газові котли та палити кізяками. Я живу в 1 кімнатній квартирі що мені відключити та викінути? Наша влада веде нас у Європу???? НІ, здається у глибоку Росію((((
Відповісти
Гузь ніколи не працював фізично, тільки язиком!! хто слухає того брехуна?
Відповісти
Я дякую Ігорю Гузю хоча б за те, що він зустрічається з нами і обговорює наші проблеми. Нам у Нововолинську два місяці не платять заробітну плату. Перед Пасхою дали всього 196 гривень. Ви, шановні тут коментаторі, часом не знаєте, як прожити за такі гроші? Сидите тут і критикуєте людей, замість того, щоб щось варте людям зробити.
Відповісти
Гузь підходить Нововолинську, на його піарі місто може далеко піти..., він багато в чому посприяв приходу такої влади, замість нападати на Клімчука в 2013-му, краще б з'їздив до БЮТівця Сапожнікова і відправив його за Буг. Тепер хай приймає людей і шукає для них вихід.
Відповісти
Шановний викладач!язиком чесати - це не мішки носити!Від його обговорення діло дальше не йде!Гузь боїться що його більше не виберуть і буде в свому селі дальше бикам хвости крутити і чекати нової революції.Це людина брехун і піарщик.От я хотів, але мені хтось заважає - це його показова робота!Дурень ...!
Відповісти
Те,що дякуете,то правильно.але подумайте,що він і такі,як він зробили все, щоб ви їм тепер дякували.
Відповісти
всі "кандидати-месії" ніколи не працювали фізично. але люди і далі ведуться на всяких Ляшків і Тимошенків, які дурниці говорять
а ні, послухати людину з своїм баченням
Відповісти
Ми слухаємо. Ми його обрали і слухаємо. І йдемо до нього зі своїми. І він сидить і приймає нас, по півдня. А наша влада, дасть відписку і на тому край.
Відповісти
Гузь висловлю свою думку. А щодо роботи його, не вам судити.
Відповісти
Судити його ще будуть
Відповісти
Гузь як завжди прийшов чисто поговорити. Це єдине, що він добре вміє робити.
Відповісти
Народ, що таке?_) він ж нормально пояснив, що через те, що в Нововолинську тормозять із виплатою по зп. вчителям ПТу і назріла проблема. оцю ситуацію і назвав 90-ми роками.
Знаю, що був в ПТУ в Іваничівському районі. Добре, що приїжджає і з людьми говорить. Хто до нас останній так їздив, як він? (при тому що в Верховній раді сидить)

все нам завжди не так..
Відповісти
Сидить у радi, a мав би сидiти у тюрмi
Відповісти
а ти що суд? Спочатку глянь на себе.
Відповісти
В тому то і справа що тільки говорить а нічого не робить
Відповісти
А Ви Миколо що зробили? Гузь робить і багато для людей свого округу робить. А інші нардепи від Волині що роблять, про них взагалі ніде не чути. А що зробив Лапін, а Мартиняк? роблять чи говорять? Та виборці Луцька навіть не знають, хто в них депутат. Але ж вибирали. А Мартиняк публічно не признається, що він депутат. А Ігор Гузь може і багато говорить, але і робить. А що саме, що дати обєктивну оцінку, поїдьте в округ і запитайте.
Відповісти
Останні новини
«Повернення у 90 - ті - позиція Нововолинської міської ради», - Ігор Гузь. ФОТО
10 травень, 2016, 17:58