Місцеві бюджети Волині отримали понад 694 мільйони гривень податкових платежів

Місцеві бюджети Волині отримали понад 694 мільйони гривень податкових платежів
За підсумками січня-квітня 2016 року до місцевих бюджетів на Волині спрямовано 694,3 мільйона гривень податкових платежів.

Це на 208,6 мільйонів гривень більше, як торік, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Таким чином, місцеві громади отримали в своє розпорядження майже на 43 відсотки коштів більше, як торік. Традиційно, що бюджетоутворюючими для місцевих скарбниць є ПДФО, плата за землю та єдиний податок. Однак наша аналітика переконує, що частки податку на нерухоме майно та роздрібного акцизу в доходах місцевих громад поступово збільшується», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

В Головному управлінні ДФС в області запевняють, що створення комфортних умов для платників податків шляхом надання якісних послуг – одне із пріоритетних завдань служби.

«А ефективна система адміністрування платежів та неупереджене застосування норм чинного податкового законодавства, конструктивний діалог з сумлінним бізнесом та заходи у напрямку детінізації економіки, зокрема ринку праці, - серед головних чинників, які гарантують стабільно високі надходження в бюджети громад», - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Місцеві бюджети Волині отримали понад 694 мільйони гривень податкових платежів
11 травень, 2016, 13:13