На Волині поліція спільно із СБУ врегулювали конфлікт із бурштинокопачами

На Волині поліція спільно із СБУ врегулювали конфлікт із бурштинокопачами
Учора, 11-го травня, в селі Судче Любешівського району під час проведення оперативно-розшукових заходів щодо недопущення незаконному видобутку бурштину в правоохоронців із місцевими жителями виник конфлікт.

Завдяки злагодженим діям ситуацію вдалося врегулювати. Внаслідок конфлікту ніхто не постраждав, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Працівники СБУ спільно із поліцейськими в лісовому масиві поблизу села Судче проводили оперативно-розпошукові заходи щодо недопущення незаконного видобутку бурштину. Між силовиками та місцевими жителями виник конфлікт.

На місце події прибули т.в.о. заступника начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак, начальник Західного територіального управління Національної гвардії України Володимир Гордійчук, керівники Любешівського відділення поліції. Додатково на місце конфлікту були направлені спецпідрозділ волинської поліції «Світязь», а також бронетранспортер і 60 військовослужбовців Національної гвардії.

Завдяки злагодженим і чітким діям правоохоронців конфлікт вдалося врегулювати. Після перемовин люди розійшлися. Ніхто з громадян не постраждав.

Відомості за даним фактом внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никто не пострадал??? А как же те, кто в реанимации с огнестрелами? А женщина, которая получила прикладом по голове от "правоохранителей"???
Відповісти
мало дали поклали б чоловік з 50-100 може тоді б перестали красти
а то хитрожопі стали легких бабок хочуть старателі накосити.
в польщу на роботу
Відповісти
ЗГІДНИЙ на всі 100% мало дали. Кожен хоче накрасти або за рахунок громади вирулити. Таких потрібно зразу садити в тюрьму.
Відповісти
ти дурню безтолковий!
Відповісти
Чому д ви правду не пишете???? ..."ніхто не постраждав"...((((
Відповісти
мало дали поклали б чоловік з 50-100 може тоді б перестали красти
а то хитрожопі стали легких бабок хочуть старателі накосити.
в польщу на роботу
якщо є постраджалі той стаття за непокору і супротив діям правоохоронців теж є а там до восьми можна роздути
Відповісти
Легких бабок накосить? А как без работы в селе (ВООБЩЕ работы нет) прокормить жену и троих детей? Ну прокормить-то ясно, с голоду там никто не умрет, но еще и одеваться-обуваться надо, детей в школу собирать, учебники покупать. Люди просто хотят ВЫЖИТЬ. Понятно, что за неповиновение можно срок получить, а можно и второй Донбасс.
Відповісти
Я знаю що корінні життелі полісся по кацапські не балакають.А ти звідкі взялося і хто ти такий щоб Волинян лякати другим Донбасом?Ти член ДНР?ЛНР?
Відповісти
У меня там куча родственников со стороны жены. И пугают как раз они меня. Говорят, что никто так просто янтарь не отдаст, что у всех есть оружие (в том числе и из АТО).
Відповісти
не сміши мої підштаники, купка чортів яких вже ненавидить вся Волинь.
Відповісти
а роботи нема для тих хто працювати не хоче!!!! В мене весь підїзд заклеєний оголошеннями про роботу!!!
Відповісти
А ти по ходу з тої когорти??? то давай на Донбас. Тут в нас контрактникам досить не погану зарплату платять. і Жінку і дітей прокормиш. Чи ссиш? простіше ж там ямку копати... Дивись шоб та ямка могилкою не стала...
Відповісти
А правда власти не выгодна. Вся нынешняя власть опирается на ложь. На ложь во всем!
Відповісти
Читайте уважно-ДОМОВИЛИСЬ-!, як розуміти? копати по непарних числах місяця, чи частку сплачувати, може взяти шефство над якимось підрозділом чи конкретними особами, що робиться?. Ліс валити домовимось, рибу глушити домовимось, ..., вміють і хочуть копати хай окопи риють місяць там тиждень бурштин
Відповісти
Коли вже порядок наведуть і почнуть сажати цих копачив....
Скільки їх 1000? 2000? А скільки людей живе на волині??? Якій в жопу донбас...пересадити пару десятків заводіл остальні самі зільються. Якщо потрібно Волонтери і Активісти допоможуть розібратись з цим чортами.
Відповісти
Невже не можуть впоратися з мафією ,чи там дехто з влади кришує тих копачів ?
Відповісти
Страшить одне, що я побачила цих старших, молодших жінок якщо їхній образ заслуговує назвати їх матерями напівпяних мужиків,які кричать матюки за спиною жінок,дітей, які слухають такі слова це жах.Яким Донбасом ви лякаєте,там служать найкращі Сини нашої України. Це страшне видовище люди того села за що вони пють і ці гроші,горілка,понти це є те, для кращого майбутнього наших дітей.
Відповісти
Нехай держава зробить закон,усі люди будуть тільки за
Відповісти
Закон який,щоб вони могли законно рити то вони між собою не поділять території.Це вже менталітет. На цій фотографії гляньте на цих мужиків,вони голодні не мають куска хліба? Не байдуже, ми з однієї області кому вони погрожують ведуть себе зухвало,вихваляються що передачі передають на АТО,такою ціною.
Відповісти
це фото не з с. Судче, а з якогось другого місця, і дотого ж це не брехня про вогнепальні пораненя, вони не з ким не домовлялись, вони просто стреляли по людям))) через кілька годин селяни зупинили поліцейскі машини і правохоронці просили вибачення у селян!!!
Відповісти
давай зі мною зустрінемось і поговорим?
Відповісти
Дійсно мало дали. Вже давно пора врегулювати цю ситуацію на загальнодержавному рівні. ЗНАЧНО підвищити відповідальність. Вже поофігівали в корінь ці старателі. Хай в поле йдуть пшеницю вирощують... А то попривикали... Як шо не розуміють по доброму, то треба калічити.
Відповісти
Подивись новини по 1+1 ті самі молоді люди,що на фото і стреляли сбу не в людей.Такі здорові молоді люди не стидно понти ганяти.Це стидно має бути так себе вести і нема чим хвалитись! Набирали в поліцію ці хлопці пройшли б, ні звичайно.Глянути на фото чи на відео і нема що говорити.
Відповісти
в мене є відео матеріали)))
Відповісти
Останні новини
На Волині поліція спільно із СБУ врегулювали конфлікт із бурштинокопачами
12 травень, 2016, 12:10