Успішна команда КонтактЦентру в Луцьку. ФОТО

Успішна команда КонтактЦентру в Луцьку. ФОТО
Здавна мудрі мовили: якщо людина талановита, то вона талановита в усьому...

Наталія Божидарнік у ПриватБанку працює вже 16 років. Чарівна жінка, успішний керівник, науковець, любляча дружина та матір двох дітей. Робота на результат, командний дух, стратегічний підхід до улюбленої справи та любов до того, чим займаєшся щодня. В цьому таємниця життєвого та професійного успіху волинянки. Віддалений підрозділ КонтактЦентру в Луцьку, який очолює Наталія Божидарнік, - кораблик міцного командного духу та активний дружній молодий колектив.

УСПІШНИЙ КЕРІВНИК - ЖІНКА

Економіст за фахом Наталія Божидарнік навчання в Луцькому національному технічному університеті вдало поєднувала з практикою в найбільшому банку України - ПриватБанку. Ще студенткою почала працювати спеціалістом з карткових продуктів, згодом стала керівником напрямку іпотечного бізнесу у фінансовій установі. Має досвід роботи в торговельній сфері. Захистила кандидатську роботу і стала доцентом кафедри міжнародної економіки ЛНТУ. Автор навчального підручника “Валютні операції”.

СІМ’Я ТА РОБОТА

Родина Божидарників на Волині - міцна та, напевне, є зразковою для тих, хто хоче мати гарний сімейний острівець щастя. Завжди та всюди подружжя разом із дітьми, один одного розуміють, дивляться в одному напрямку. Чоловік - Тарас Божидарнік - професор ЛНТУ, в усьому підтримує дружину - Наталію Божидарнік. Двоє діток - семирічна Емілія та чотирнадцятрічний Віктор теж люблять економіку. Народження донечки, зізналась нам пані Наталія, збіглось у часі з написанням наукового підручника про всі валютні операції, з якими доводилось працювати в ПриватБанку. А син-восьмикласник навчається в природничому ліцеї та відвідує заняття в БізнесШколі ПриватБанку. Згідно з результатами, є найкращим учнем. Тож краще тепер розуміє мамину роботу в банку і вже любить банківську справу.

КОНТАКТЦЕНТР- ДРУГА РОДИНА

“Мені дуже імпонує робота з людьми, сучасні комунікації, тому й надалі планую гармонійно поєднувати навчання студентів у виші та керувати віддаленим підрозділом КонтактЦентру ПриватБанку. Рівно чотири роки тому навесні був створений в Луцьку цей підрозділ, нещодавно його реорганізували. На моїх очах він народжувався, з перших днів тут працюю, пам’ятаю свій перший дзвінок до клієнта, бо дуже хвилювалася, перший стільчик і стіл у КонтактЦентрі, тепер керую ним,- розповідає Наталія Божидарнік. - Починали з командою 30 працівників, а зараз уже майже 200. Напрямок перспективний - клієнтів ПриватБанку щороку більшає, практично 40% українців наш банк вважають основним. КонтактЦентр має важливу соціальну місію - надаємо перше робоче місце активним студентам, навчаємо їх тут, підвищуємо їхній професійний рівень, надаємо можливість кар’єрного росту”.

У КонтактЦентрі, який підпорядовується напрямку “Багатоканальний контактний центр”, за номером 3700 щодня телефонують фізичні особи та корпоративні клієнти. Оператори надають відповіді на різноманітні питання про банківські послуги та продукти, консультують. Є багато цікавих проектів, які пов’язані з вихідними дзвінками, а саме - продажем різних продуктів.

КОМАНДНИЙ ДУХ І ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ

Колектив КонтактЦентру в Луцьку має жіноче обличчя, бо мало працює тут чоловіків, тому їх особливо люблять і цінують. Навіть народжуюються нові сім’ї...Найстаршому працівнику - за сорок, а найменшому - 18 років. Одна команда, бо в усьому допомагають один одному. Це активний, наймолодший колектив працівників ПриватБанку - люди, які вміють ставити перед собою чіткі завдання та мету. Вміють вчитися та працювати на гарний результат, щоденно самовдосконалюватися, опановувати ази сучасної комунікації та радіти життю.

ЯНЧУК ІГОР: ”У КонтактЦентрі з моменту його відкриття. Це моє перше робоче місце і класне, бо колектив цікавий, молодий та мозок постійно працює, нема застою - щодня нові знання та активне спілкування з клієнтами. Будучи студентом, часто не був впевненим у собі, а зараз дуже легко знаходжу спільну мову з усіма без винятку. Таки комунікація творить дива, бо мій професійний ріст помітили та відмінно оцінили всі друзі та знайомі. Словом, я люблю свою роботу.”

СЕМЕНОВ ДМИТРО: ”Один раз з рідного Дніпропетровська поїхав у найдовше в житті відрядження до Луцька та закохався тут. Рівно через місяць переїхав і створив сім'ю. В КонтактЦентрі знайшов дружину. Обоє працювали супервізорами: я в Дніпрі, а Сюзанна - на Волині. Тепер кохана няньчить семимісячну донечку Єву - майбутню відому банкіршу. Отак робота нас познайомила, а точніше, чат, разом обрали ім’я дитині і разом нам добре. У Дніпропетровську мав більше можливостей для великого кар’єрного росту, бо місто - мільйонник, але кохання - велика сила. Імпонує, що робота тут командна, продумана добре та чітко налагоджена. Все спокійно та виважено“.

ОЛЕКСЮК ОКСАНА: “Я фінансист за фахом, довго підшуковувала роботу, обрала ПриватБанк. Це теж моє перше місце роботи. Контролюю дисципліну, показники роботи операторів, якість їхніх діалогів із клієнтами. Щоб вони швидко та якісно обслуговували, надавали правильні консультації людям. Щодня оператори працюють по 8 або 12 годин, залежно від графіку, навантаження та професійних навичок. Приймають від 90 до 170 дзвінків на день. Усі один одному допомагають та підтримують, і це великий плюс. Коли в нас вирішуються якісь питання клієнта і оператор не знає, то запитує в інших, я підходжу і допомагаю. Така підтримка дуже важлива. Ця робота навчила мене стресостійкості, оперативно реагувати на питання, швидко приймати рішення. Мої колеги навчилися ставити конкретні задачі та мету. Переконалася, що писати їх на листочку - дійсно дієво, бо тоді ти працюєш над ними і досягаєш бажаного. У становленні кожного працівника колективу допомагають книги, які ми читаємо. Моя найулюбленіша - "Генії та аутсайдери. Чому одним усе, а іншим нічого?” Малкольма Гладуела.”

ОГОРОДНЯ ОЛЬГА: “Робота важка, але розвиває нас щодня. Приємно й те, що кращих працівників завжди відзначають. Весна цього року для мене та моїх колег Наталії Середюк, Світлани Пікус, Сніжани Дунай розпочалася з приємних вражень, гарних емоцій, позитиву та порції шаленої енергетики від грузинських танцюристів. Нам подарували квитки на концерт Національного балету Грузії “Сухішвілі”. Як-то кажуть, краще один раз побачити, ніж декілька разів почути. Ми побачили мистецтво, яким милуються в світі. Коли виступає 100 танцюристів і оркестр - це неймовірна сила. Державний Заслужений Академічний Ансамбль Національного танцю Грузії вразив мене своєю красою, дивовижною хореографією та грацією, а особливо виконанням українського гопака. Просто вражає те, скільки артисти працюють над собою щодня”.

Щоденна робота з клієнтами важка, тому в КонтактЦентрі до вирішень не лише робочих завдань ставляться відповідально, а ще не менш відповідально створюють позитивну атмосферу та затишок на робочому місці.

“Буває досить непросто приймати дзвінки та вирішувати питання клієнтів. Є й такі ситуації, коли дозвонювачі використовують різний лексикон, бо ж до нас люди телефонують із проблемами, а не робити компліменти. Тому, щоб зняти стрес, ми самі створили кімнату для релаксації. Вирізали, творили, фарбували, прикрашали своїми руками. Там малюнки, вірші, вирізки, емблема нашого КонтактЦентру. Кожен кабінет має свій дух, специфіку. В одному навіть висів прапор України, привезений із Майдану. Наші хлопці були в АТО, і ми їх теж підтримували. Наші кухні яскраво розфарбовані: одна в китайському стилі, друга - в українському з соняхами та козаками, - розповідає керівник віддаленого підрозділу КонатктЦентру ПриватБанку Наталія Божидарнік. - Ми творчі й часто організовуємо вечірки та флешмоби для юніорів. Одягаємо всі одного кольору вбрання на роботу, то відтворюємо традиції різних країн, наприклад Франції, Індії. Для школярів, які приходять на екскурсії до КонтактЦентру, нещодавно організували дитячий флешмоб - перевдягнулися в образи дитинства Пеппі Довгупанчоху, Мері Поппінс і Чарлі Чапліна”

КРЕДО

“Люди забудуть те, що ми говорили та робили, а неодмінно запам’ятають те, що вони відчували. Те, що ми заставимо їх відчувати”, - каже Наталія Божидарнік. - Тому цей секрет я перенесла в своє життя і намагаюся жити та працювати так зі своїми підлеглими. Щоби їм після серйозної розмови зі мною було приємно і щоб вона мотивувала до хороших показників спільної справи”.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Насмішив особливо останній абзац статті: щоби після серйозної розмови було приємно з Божидарнік. Та від неї працівники зі сльозами після такої роботи виходять. Що таке людяність і повага цей супер - керівник давно незнає. Начепила корону і сидить там. Відношення до працівників зневажливе і ніби їй всі винні.
Відповісти
Правду пише народ, "НЕ з Божидарник"-яка за час свого керівництва довела контакт центр до останнього місця,через яку звільнилось купа чудових операторів,які тримали на собі колцентр. Не може називатись керівником людина яка не вітається з операторами,яка вважає їх за непотріб...Замінити б керівника на того,якого вона вижила і все було б чудово.
Відповісти
Стаття супер, автору-респект,не кожен зможе написати , щось хорошей про дану особу після спілкування з нею. Божидарник Н.В. це керівник , який за рахунок приниження інших компенсує свої комплекси , людина яка загрібає жар чужими руками, дуже тяжко працювати з людиною, яка думає одне, говорить друге, а робить зовсім третє. Вона займає чуже місце.Смішно і тошно читати статтю про "короблик щастя" який топить власний капітан.
Відповісти
Повністю погоджуюсь з попередніми коментарями. Божидарнік - то ще той супер-керівник. От чесно...пропрацювала з цією людиною 2 роки, звільнилась з думкою, що я г***но, вибачте на слові, оскільки вона кожному щодня наполегливо і з превеликим зусиллям це внушала. Смішно читати її цитати про мотивацію працівників, адже в неї мотивація лише одна, цитую:"щось не подобається - йди на базар!". А її слова "Люди забудуть те, що ми говорили та робили, а неодмінно запам’ятають те, що вони відчували." просто геніально описують те, як вона заставляє відчувати себе непотрібом, пустим місцем, тупою машиною, яка повинна виконувати чудернацькі забаганкі супер-керівника. От якби й справді на її місце прийшла адекватна людина, справжній лідер, а не соціальний паразит, яким є Божидарник, то Луцький КЦ давно б процвітав і дійсно був "корабликом щастя", адже люди там працюють хороші, колектив дружній та відповідальний!
Відповісти
Божечко! Як же люди гарно коментують! Погоджуюся з кожним вищенаписаним словом! Бужидарник - це не керівник...
Відповісти
І хто б міг подумати, що правда вильється в коментарях) заплативши за цю брехливу піар компанію, сама собі яму вирила)
Відповісти
О так... Щоб після розмови залишились приємні відчуття потрібно з людиною розмовляти, а не принижувати її. Потрібно вміти керувати, вміти робити зауваження, вміти вчити і вміти
стимулювати до роботи. І треба бути мудрим, щоб працювати з колективом. А в першу чергу треба бути людиною. Тому й не дивно що ось такі коментарі.
Відповісти
"Здавна мудрі мовили: якщо людина талановита, то вона талановита в усьому..." особливо хочу відмітити талант "керівника" принижувати людей
Відповісти
Пропрацювавши там немало часу, можу зробити висновок, що Коллцентр залежить далеко не від її сумлінноі праці, а від праці насамперед супервізора, який вкладає всі свої сили у операторів, які потім показують хороші результати. На її місці мала б бути людина, яка дійсно вкладала всю душу в роботу, а не прикривалася, успіхом інших людей, які це насправді заслуговують!
Відповісти
Хороша стаття , здається як все чудово, але прочитавши кожен коментар , хочеться задати питання "Чи правда це все? Чи звичайний піар ?".Тільки пропрацювавши в контакт центрі можна дізнатись відповідь і зробити висновок , що пора замінити керівника і буде щастя !
Відповісти
Ну що ж, напевно і я не маю морального права змовчати) Дійсно, не так солодко нам живеться в Луцькому контакт-центрі, як здавалося б. Дивуюсь, як одній людині вдалось так вміло сплести свою павутину, щоб кожен боявся висловити свою думку, а тим паче негативну. В контактному центрі здавна панує єдиноправильна думка - думка Цариці, егоїстичної самозакоханої персони. Ви навіть не уявляєте, яке пекло насправді панує в нашій локації. І повірте, я знаю, що керівник повинен бути вимогливим,суворим. Тут йдеться не про те. Справжній керівник радіє досягненням своїх працівників, а не боїться, щоб не дай Бог хтось його "підсидів". Справжній керівник переймається думками підлеглих, а не клято нав"язує свою. Справжній керівник - зразок. А з Наталією Володимирівною усе, нажаль, НЕ ТАК. Дуже важко працювати в режимі, коли знаєш, що успішність дня залежить не від твого уміння та настрою, а від настрою Цариці. ІІ образливі слова ( що переходять на особистості), мільйон сліз працівників, відчуття себе чимось непотрібним, тим, що можна легко замінити в кінці кінців призводять до думки про звільнення. Скільки прекрасних працівників так звільнилось, не витерпівши такого відношення до себе ( і згадують про роботу в колл-центрі, як про страшний сон). Таки ми самі у цьому винні, як можна дозволити так з собою поводитись? Як такі молоді, амбітні, цілеспрямовані люди дійшли до того, що почали перетворюватись в сіру масу? Мені особисто соромно за себе. Дивуюсь як легко мені вдавалось просто інертно пливти за течією, дозволяючи ЇЙ переходити усі межі.
Маю зараз двояке відчуття: радість, що вперше, не пошепки у коридорі висловила свою думку, і сором, що це не було зроблено раніше.
P.S. Не здивуюсь, якщо завтра усі оператори отримають завдання залишити тут позитивні відгуки))) Прошу, не будьте ІНЕРНТИМИ.
Відповісти
Приєднуюсь до всіх негативних коментарів!
Відповісти
В коментарях більше правди, ніж у самій статті. Завдяки цій публікації люди не боячись, нарешті, висловлюють свої думки та відношення до Цариці, яка назбирала купу дітей навколо себе і залякує їх... Ніякий опроснік (всі ми знаєм, що вони не анонімні)про лояльність керівника , не охарактеризують краще цю людину , ніж все що тут написано (будемо відверті , це ще не все , що можна було б написати). Скоріш за все , що завтра цю статтю видалять, адже наповерхню вилазить те, що пані Наталія довгий час приховувала чи вважала нормою. Сподіваюся, що коментарі все ж таки прочитає вище керівництво і зробить певні висновки.
Відповісти
А на рахунок "корони на голові" то це правда, адже в банку привітливіши прибиральниці, ніж керівник Контактного Центру в м. Луцьк
Відповісти
Знаючи скільки "добра" насправді зробила пані Наталя, я б на її місці відмовлялась від написання такої статті. Коментарі навіть не дивують, бо написана правда, а скільки ще не прокоментує людей, яких тримає до сих пір страх, який наганяла вона на своїх підлеглих. Можна писати дужеее багато "доброго" про неї в загальному і окремо її відношення до мене, але скажу одне - якшо вона, просто навіть, як людина лукава, то який з неї може бути справедливий керівник? Можливо в когось складеться думка, що коментують люди, які заздрять "процвітанню" Наталі, але ви помиляєтесь...такого щастя, я б особисто, не хотіла. Насправді успішна, щаслива людина інших підтримує, допомагає і радіє за кожного. Як сказав Лев Толстой:"Кто счастлив сам, другим зла не желает."
Зло, обіду на цю людину не тримаю, є багато інших позитивних емоцій, корисніших для людини.
Відповісти
Ооо а коменти де???))
Відповісти
Позаблоковували коментарі, то ще й брехливу статтю удаліть!
Відповісти
Де коментарі?
Відповісти
шановний модератор включіть можливість бачити коментарі всім бажаючим тема дуже хвилююча для багатьох.
Відповісти
Шановна редакція Волиньпост, невже, вам важливіші гроші, ніж думка вашої аудиторії,заблокувавши коментарі , ви викликаєте недовіру до достовірності матеріалів, які ви розміщуєте. Відкрийте доступ до загального перегляду. Вперше бачу на вашому сайті закриті коментарі((( нехай ваші читачі бачать правду
Відповісти
ВолиньПост невже в нас в країні все продається??? Відкрийте змогу читати коментарі! Нехай люди знають правду!
Відповісти
Останні новини
Успішна команда КонтактЦентру в Луцьку. ФОТО
16 травень, 2016, 21:19