Судовий розгляд справи екс-поліцейського Волошина йде до завершення. ВІДЕО

Судовий розгляд справи екс-поліцейського Волошина йде до завершення. ВІДЕО
Судовий розгляд хуліганських дій за участі екс-поліцейського Рівного Олександра Волошина завершується. 16 травня відбулося 5-те засідання у розгляді адмінправопорушення, яке він вчинив уже вдруге.

Нагадаємо, що на заступника керівника ДЗЕ Нацполіції у Рівненській області Олександра Волошина було складено протоколи за статтями 173 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення за фактом вчиненої бійки біля бару «Оболонь», - повідомляє Громадське.Волинь.

Кілька разів судове засідання переносили, а на першому суддя вступив у конфлікт із журналістами й навіть забороняв відеозйомку.

На цьому ж засіданні виступив свідок з боку обвинуваченого, а саме учасник бійки, його племінник Андрій Слачко. Він повідомив суду, що в нього відбувалася приватна розмова із Волошиним і вони не порушували громадський спокій.

Натомість активіст Микола Іванов, який саме і перебував від час затримання цих двох осіб стверджує протилежне.

Мовляв, Волошин вів агресивну розмову зі своїм племінником та гучно кричав серед ночі. Самооборонівці, бачачи це, відреагували та намагалися розборонити їх. На місці були ще присутні особи, одну з яких Волошин вдарив. Потім, він штовхнув також одного із самооборонівців – Андрія Зварича. А коли приїхали працівники Державної служби охорони, то й до них вчиняв непокору і перешкоджав їх роботі. Саме після таких дій на Волошина були одягнені кайданки.

Суддя Олег Ющук не взяв до уваги відео, подані як Волошиним, так і свідками з «Самооборони Волині». Суд міг би перейти уже на завершальну фазу, та не з’явилося два свідки з боку порушника. Адвокат попри оголошену перерву так і не зміг їх видзвонити й знайти. Через це суд перенесено на сьогодні, 17 травня о 15:30. Ющук попередив, що якщо свідки не з’являться, то суд вважатиме, що вони відмовилися від дачі показань.

Прогнозується, що наступне засідання буде зваршальним і буде прийняте рішення: чи покарають Олександра Волошина чи залишають без відповідальності, як і минулого разу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стає таке враження, що самооборона чи патрульні самі розкручують любу ситуацію НА конфлікт, тобто находять "собі" пригоди.....
Відповісти
ти відео бачила як поводило себе це бидло??? Це щей мент бивший!!!
Відповісти
Останні новини
Судовий розгляд справи екс-поліцейського Волошина йде до завершення. ВІДЕО
17 травень, 2016, 13:46