Оприлюднено зарплати голови Національної поліції та її заступників

Оприлюднено зарплати голови Національної поліції та її заступників
Глава Національної поліції отримує 100 тисяч гривень на місяць.

Заробітна плата глави Національної поліції Хатії Деканоїдзе за квітень склав 101 640 гривень. При цьому до виплати після утримання податків і зборів Деканоїдзе отримала 100 115 гривень і 40 копійок, - повідомляє LB.ua.

Шляхом направлення запитів в Нацполіцію Українські Новини також дізналися зарплати заступників Деканоїдзе.

У квітні перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян отримав 30 640 гривень, заступники Олександр Вакуленко та Костянтин Бушуєв - по 65 802 гривні, Олексій Руденко - 69 674 гривні, Олександр Фацевіч - 58 520 гривень. При цьому "на руки" після утримання податків і зборів Троян отримав 30 180 гривень зарплати, Вакуленко та Бушуєв - по 64 814 гривень, Руденко отримав 68 628 гривень і Фацевіч - 57 376 гривень.

Заробітна плата заступника голови Національної поліції - начальника Головного управління Нацполіціі в Києві Андрія Крищенка за квітень склала 71 280 гривень. До виплати після утримання податків і зборів він отримав 70 210 гривень і 80 коп.

Агентство також дізналося зарплату начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллі Ківи. За квітень він отримав 27 тис. Гривень двома платежами - 10 549 гривень і 16 456 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає слів.....
Відповісти
Добре виходить,працювати на роботі і при такій зарплатні платити податок трошки більше як 1500 грн.,СУПЕР ДЕРЖАВА.
А кожен з УКРАЇНЦІВ,який заробляє своїм чистим трудом і отримує 5000, якщо отримує, то держава чи установа на яку працює відраховує 1000 грн.на податок і того виходить 4000.
СУПЕР ДЕРЖАВА І СУПЕР УРЯД....
Відповісти
А ми як заправляли службові машини за свої чи спонсорські гроші так і заправляємо і дальше!
Відповісти
І що вона такого зробила в тій реформі міліції,щоб їй таку зарплату давати, поміняла тільки назву і форму, а злочинність і грабежі та вбивства не зменшились, а народ своїми податками має оплачувати їй таку зарплату. Ганьба!
Відповісти
Ну геть нормально! Тут з 3 тис платиш 600 грн податку, а ці з 30 тис менше.
Відповісти
хто жив той і буде жити. за часів горбачова при срср була поговорка - це внас на верху перестройка, а вас як ї...ли так і ї....ти будуть.
Відповісти
А що б ви писали якби оприлюднили зарплату директора Державного підприємства "УкрГазВидобування" у розмірі 1 млн.грн. у МІСЯЦЬ? Не пишуть про таке? :)
Відповісти
А податок з зарплати теж 1000 гривень?
Відповісти
Слів нема, а наші поліц просять гроші на колеса видавати презервативи щоб такі не розмножувались, в якій країні світу вона з своїми заслугами отримувала такі кошти? сука ото нарахували собі а не державі, читайте пенсіонери, ветерани, інваліди і роботяги радійте за Неньку
Відповісти
Плюс квартира, транспорт, ітд, а пенсія в неї буде як в 50 українців, невеличке село пенсіонерів, чия вона кума, що такий джекпот вхопила?
Відповісти
А дільничний інспектор 4000 грн. Яка адекватна людина буде працювати за таку зарплату ненормований робочий день??? Тому і поліція стара -нова в нас на такому рівні...
Відповісти
так за рік і мільіонер!!! Сьогодні її пастухи патрульні перекрили луцьк та зробили пробку у всіх напрямках крім Рівненської та Ковельської. Тож тре так вміти га?
Відповісти
Як то слів нема? На майдан ще поскакати. Не хотіли йолопи жити в спокої то корміть тепер всяких зайд яничар. Зберіть весь зброд зі всього світу порозявляйте роти і слухайте про Європу. Лакузи без роду без племені.
Відповісти
Пулю в лоб вони хотіли...? Народ зубожілий так довго тій владі терпіти не буде !!! Всьому є межа !!!
Відповісти
ДАЛОЙ ПОЛІЦІЮ, ТАК, ПОВРЕТАЄМО МЄНТІВ, ДАЇ і так далі??? Думайте,що пишете, "шановні грамотеї та всезнайки"!!! 1Ви суддями займіться, прокурорами, сбу, лікарями, мерами, бізнесменами, а не цими.Нема чим я бачу зайнятися...
Відповісти
От власне оце за ніщо отримує такі гроші
Відповісти
Олександр Фацевіч - 58 520 гривень.
ОЦЕ ЧУДО ПОРА ПОСАДИТИ ЗА ІЛЛОВАЙСЬК!!!
Відповісти
Де обіцяні гроші поліцейським відділами поліції, де те що говорив аваков. Простий патрульний поліцейський який нічого не вміє получає 8- 12000, а той хто розкриває злочини реально 4-5000,, де справедливість. Коли буде порядок. За 100000 можна жити.квартира, службовий транспорт. Це реформа
Відповісти
Останні новини
Оприлюднено зарплати голови Національної поліції та її заступників
18 травень, 2016, 13:59