У Луцьку в маршрутках травмувалися двоє пасажирів

У Луцьку в маршрутках травмувалися двоє пасажирів
Учора, 17 травня, до Луцької міської клінічної лікарні із тілесними ушкодженнями звернулася 18-річна мешканка Маневицького району.

З’ясувалося, що травму дівчина отримала під час проїзду в маршрутному таксі, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Близько 8 години ранку на вулиці Глушець в обласному центрі водій маршрутного таксі різко загальмував перед світлофором. 18-річна пасажирка не втрималася й впала. Медики діагностували в потерпілої закритий перелом середньої третини обох кісток лівого передпліччя. Дівчину госпіталізували в відділення нейрохірургії.

У цей же день на проспекті Перемоги в Луцьку внаслідок різкого гальмування в маршрутному таксі травмувалася також і 18-річна мешканка Луцького району. У неї медики виявили забій м’яких тканин лівої надбрівної ділянки. Постраждала після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- Не дрова везешь!
- Что погрузили то и везу...
Відповісти
Маршрутчик-это диагноз.
Відповісти
Це не новина. ТРеба щоб хтось слідквав як ті маршрутчики озять людей дітей людей похилого віку.
Відповісти
а ніхто не думав чого він різко загальмуваа. може перед ним різко загальмувала легкова машина. Чого інші водіі, і пішоходи не думають шо в маршрутці ідуть люди. Для чого заставляти водія маршрутки різко тормозити. Думайте, шановні. Думайте. Бо може завтра ви будете пасажиром маршутки.
Відповісти
Та просто ті молоді дівчата ходять по салону або як королеви за поручні двома пальчиками тримаючись, або після свої дієт як немічні пенсіонери.
Відповісти
13.05.2016 в маршрутці №10 випала дитина, а мама не встигла вийти, бо треба було 11-у обігнати!
Відповісти
Ну і довго це триватиме? Довго можновладці на це закриватимуть очі? Щонеділі інформація про постраждалих в маршутках. В нас маршутки це що, веселі гірки?
Відповісти
в маршучиків правил немає є в очах 3гр.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку в маршрутках травмувалися двоє пасажирів
18 травень, 2016, 12:36