На Волині цього року відбудеться фестиваль «Студентська республіка». ФОТО

На Волині цього року відбудеться фестиваль «Студентська республіка». ФОТО
Після річної перерви на Волині відновлюють проведення найбільшого студентського фестивалю «Студентська республіка».

З 27 по 29 травня на базі дитячого оздоровчого табору «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького району) відбудеться десятий регіональний етап фестивалю «Студентська республіка – 2016», - повідомляє Волинська правда.

Організаторами регіонального етапу фестивалю є Молодіжна громадська організація «Студентська республіка», «Студентська Рада Волині» та громадська організація «ВОЛФЕСТ». Захід відбудеться за підтримки управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Фестиваль передбачає організацію студентського наметового містечка за участі представників найбільших навчальних закладів Волині, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних та спортивних турнірів, а також інших суб-фестивалів. Головною подією фестивалю стануть вибори «студентського мера» та депутатів «студентського парламенту», які представлятимуть Волинь у фінальному етапі фестивалю.

Організатори розповідають, що студенти з навчальних закладів активно долучаються і готуються до участі у фестивалі. Вже зареєстровано близько десяти навчальних закладів.

На фестивалі відбудеться і відбір до ювілейного конкурсу краси «Перша леді Волині 2016, який відбудеться в Луцьку на День молоді. Більше 20 представниць навчальних закладів позмагаються за право взяти участі в фіналі конкурсу.

Відкриття фестивалю 27 травня, о 13:00.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині цього року відбудеться фестиваль «Студентська республіка». ФОТО
18 травень, 2016, 16:29