На Волині зіткнулись два мотоцикліста: водіїв госпіталізували

На Волині зіткнулись два мотоцикліста: водіїв госпіталізували
У селі Седлище Любешівського району п’яний водій мотоцикла «Viper-200» на швидкості врізався в попутний мотоцикл «Viper Corrado».

Інцидент трапився близько 19 години на вулиці Григорука в селі Седлище, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

20-річний водій мотоцикла «Viper-200», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння не вибрав безпечної швидкості руху й допустив зіткнення з мотоциклом «Viper Corrado», який рухався в попутному напрямку.

У результаті зіткнення обидва водії отримали численні тілесні ушкодження. Винуватця аварії госпіталізували до хірургії Любешівської райлікарні, іншого ж водія, 27-річного жителя села Седлище госпіталізували реанімацію цього ж медичного закладу.

За фактом ДТП у Любешівському відділені поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, покарання штрафом до 1,7 гривень, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце покарання... або 1700грн або 2 роки виправних робіт, або три роки тюрми? це як розуміти??? зацікавленість тільки в коштах, які заплатять і завтра знову буде ГОТОВИМ кататись....
Відповісти
Дурний закон ,або ,або .Таке можуть наприймати наші дебільні депутати ,бо там розумніх і патріотичних можна перерахувати на пальцях ,а все інше це мразь .
Відповісти
Останні новини
На Волині зіткнулись два мотоцикліста: водіїв госпіталізували
19 травень, 2016, 13:26