В Академії відбувся флешмоб «Вишиванка єднає українців». ФОТО

В Академії відбувся флешмоб «Вишиванка єднає українців». ФОТО
19 травня в Академії рекреаційних технологій і права відбувся флешмоб «Вишиванка єднає українців».

Мета заходу – збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів, - повідомляють організатори.

День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу та об’єднати українців.

Для студентів Академії рекреаційних технологій і права патріотичне виховання було і залишається пріоритетним.

Формування громадянина – патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людини, набуває сьогодні особливого значення.

Голова студентської ради Академії рекреаційних технологій і права Ольга Климюк зауважила: «Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що все, що відбувається у моїй групі, Академії, рідному місті, країні стосується мене та залежить від мене. Це і є справжній патріотизм.»



















Також, команда студентів Академії рекреаційних технологій і права зайняла ІІ місце в легкоатлетичній естафеті вилицями міста Луцька, присвяченій 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вшанування памʼяті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на Сході України.

Також команда Академії рекреаційних технологій і права (Дмитро Бондарук, Юлія Гаврилюк, Ігор Сахарук, Іванна Сидорук, Євген Каширець) зайняла ІІ місце в Спартакіаді міста 2016 року з легкої атлетики серед команд ІІ групи серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з результатом 120 очок, яка проходила 13-14 травня у Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Академії відбувся флешмоб «Вишиванка єднає українців». ФОТО
19 травень, 2016, 18:02