Головний прикордонник України розповів американському генералу про ситуацію в зоні АТО. ФОТО

Головний прикордонник України розповів американському генералу про ситуацію в зоні АТО. ФОТО
Сьогодні Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко зустрівся з генерал-майором Дейвідом Болдвіном - генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія.

Під час зустрічі очільник прикордонного відомства Віктор Назаренко ознайомив Дейвіда Болдвіна з діяльністю Державної прикордонної служби України на базі мобільного прикордонного загону у Бортничах, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Також Голова прикордонного відомства проінформував про ситуацію на державному кордоні та в зоні проведення АТО. Гостям було продемонстровано техніку, сучасні засоби зв’язку, технічні засоби з недопущення переміщення через кордон РХБЯ засобів тощо.

Голова Держприкордонслужба Віктор Назаренко подякував за плідну співпрацю Командувачу Національної Гвардії штату Каліфорнія.
Варто нагадати, що в середині лютого цього року в рамках співпраці Державної прикордонної служби України з Національною гвардією штату Каліфорнії відбулася перша зустріч Голови Держприкордонслужби Віктора Назаренка з генерал-майором Дейвідом Болдвіном - генерал-ад'ютантом Військового міністерства штату Каліфорнія.

Учасники зустрічі обговорили подальші кроки співпраці, питання ознайомлення з досвідом роботи Національної гвардії Каліфорнії, в тому числі щодо посилення охорони американських кордонів, співробітництва у правоохоронній сфері, професійній підготовці персоналу, кадрового менеджменту, нормативно-правової бази та організації спільних двосторонніх візитів.

В рамках домовленостей сторони погодилися здійснювати і розвивати рівноправні партнерські відносини, направлені на ефективне вирішення питань щодо зміцнення прикордонної безпеки України і штату Каліфорнія.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обчільник сувенірної прикордонної служби звітує господарю... Слава відійотам!
Відповісти
А в дупу цього америкоса поцілувати не забув?
Відповісти
А про сірі схеми прикордонні не розповів? це військова таємниця
Відповісти
Останні новини
Головний прикордонник України розповів американському генералу про ситуацію в зоні АТО. ФОТО
19 травень, 2016, 19:42