Луцьк перетворився на рекламний смітник. ВІДЕО

Луцьк перетворився на рекламний смітник. ВІДЕО
Громадські активісти Волині організували круглий стіл, під час якого обговорили як подолати рекламний «смітник» у Луцьку.

Про це 29 серпня повідомляє телеканал «Нова Волинь».

Представники громадських організацій переконані, що місто не має бути засмічене рекламою. Це створює не тільки інформаційний шум, який негативно впливає на нервову систему людей, а й погіршує благоустрій. Незаконне розміщення оголошень та агітаційних матеріалів усюди, де їх можна тільки причепити, приклеїти, в рази збільшилося у період передвиборчої кампанії.

Вони нагадали, що згідно із законом, за розміщення реклами у не відведених для цього місцях належить сплатити штраф: громадянам від 340 до 850 гривень, посадовцям і підприємствам – більше тисячі гривень. Додатково правопорушник сплачує і за завдані збитки благоустрою. Саме із політичною рекламою, кажуть, найбільше клопотів.

4 вересня громадські активісти планують обговорити цю проблему за «круглим столом» з представниками влади, зацікавленими особами та не байдужими лучанами, щоб вирішити її системними діями. Закликають у європейському місті не забувати про культуру, адже чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк перетворився на рекламний смітник. ВІДЕО
29 серпень, 2012, 17:29