Активісти навідались у дитячий притулок. ФОТО

Активісти навідались у дитячий притулок. ФОТО
Молодіжна рада міста Луцька завітала до дітлахів у місто Рожище.

Активісти завітали у дитячий притулок у якому проживають діти, які потрапили туди за власною провиною та діти батьки яких позбавленні батьківських прав.

Молодь швидко знайшла спільну мову, обмінялися спільними ідеями та планами на майбутнє. Вихованці дитячого притулку запрошували приїжджати до них ще.

Під час візиту члени дорадчого органу передали дітям подарунки, а саме: канцтовари, іграшки, засоби особистої гігієни та солодощі. Вихованці реабілітаційного центру були раді новим знайомствам.

Організатори висловлюють вдячність працівникам інтернет-видання ВолиньPost та усім навчальним закладам Луцька, які долучилися та надали матеріальну допомогу, та ТОВ "АТП - Луцьк" (директор Олег Колеснік) за надану транспортну підтримку.

"Діти потребують більше моральної допомоги, ніж матеріальної, тому ми готові бути для них опорою. Вони повинні відчувати, що вони не самотні. Дякуємо усім, хто нам у цьому допомагає!" - розповіла голова Молодіжної ради, радник міського голови Софія Ройко.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Президент країни і його оточення мільйони виводять в офшори,а тут активісти допомагають притулку...Ганьба цій владі,коли вже тільки нажеруться?
Відповісти
это тема климчука.он брал у барыг на базаре порченые апельсинчики и мандаринчики и вместе с педофилом башкаленко привозил....их деткам..а реклама была на миллион.романюк не любит пиарится на детках его невестка збежала с водителем.Детя ненужны канфетки-дайте им будующее.
Відповісти
Агов, хто писав пост, треба правильно писати назву закладу, який відвідуєте...бо виходить з написаного, що у двох закладах були????!!!!
Відповісти
Останні новини
Активісти навідались у дитячий притулок. ФОТО
21 травень, 2016, 09:18