На Луганщині знову активізувалися бойовики

На Луганщині знову активізувалися бойовики
Учора бойовики активізували обстріли майже по всій лінії зіткнення на Луганщині. Про це УНН повідомили у прес-службі Луганської обласної ВЦА.

Так, з приблизно з 18-ї до 19-ї години бойовики зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів (АГС), протитанкових гранатометів, зенітних установок та мінометів обстріляли с.Новозванівка Попаснянського району.

З 22-ї до 23-ї години було обстріляно українських військових у районі с.Трьохізбенка Новоайдарського району із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

Близько 5-ї години ранку зі стрілецької зброї та АГС терористи з боку с.Сокільники (підконтрольне так званої ЛНР) обстріляли позиції захисників України поблизу с.Кримське.

Знову під обстрілом бойовиків опинилися околиці Станиці Луганської. Приблизно з 21-ї до 1-ї години під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС та крупнокаліберних кулеметів опинилося КПВВ та залізничний міст.

Як зазначається, внаслідок обстрілів ніхто не постраждав, зафіксовано пошкодження споруд КПВВ.

“Терористи активізували обстріли по всій лінії зіткнення на Луганщині. Ціль цих провокацій — змусити українську сторону закрити КПВВ у Станиці Луганській. Це дасть змогу звинуватити нас у порушенні мінських угод, але українські військові не відповіли на провокації”, — зазначив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.