Вища освіта України увійшла в ТОП-50. РЕЙТИНГ

Вища освіта України увійшла в ТОП-50. РЕЙТИНГ
Україна займає 45 місце серед 50 кращих систем вищої освіти.

Відповідно до рейтингу QS Higher Education System Strength Rankings 2016, на першому місці опинилися американські ВНЗ, які набрали максимальні 100 балів. На другому місці - Великобританія (98,5 бала), на третьому - Німеччина з 94 балами. Серед параметрів, які враховувалися укладачами рейтингу, були міцність національної освітньої системи, її доступність для іноземних студентів, економічний контекст, експертні оцінки, - пише Газета.УА.

Українську вищу освіту оцінили в 16,6 бала. Так, найближчими сусідами по освітньому рейтингу України стали Ліван і Філіппіни.

"Якщо ви любите історію, природу або майбутній підприємець, можливість вчитися в Україні це те, що ви шукали", - такий коментар українські університети отримали від авторів рейтингу.

Також про українську вищу освіту автори QS 2016 розповіли те, що перевагою вітчизняних ВНЗ вважається нижча ціна за навчання, ніж в інших країнах.

Нагадаємо, в 2016 році українським школярам зменшать навантаження і осучаснять шкільні програми учнів з першого по четвертий класи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
програма заскладна тільки з української мови, також не професійно складені деякі підручники з природознавства, а зменшувати навантаження напрклад з математики чи з англійської - це крок назад
Відповісти
Останні новини
Вища освіта України увійшла в ТОП-50. РЕЙТИНГ
23 травень, 2016, 08:38