В Академії рекреаційних технологій і права відбувся ІІ міжвузівський науковий семінар. ФОТО

В Академії рекреаційних технологій і права відбувся ІІ міжвузівський науковий семінар. ФОТО
19 травня в Академії рекреаційних технологій і права відбувся ІІ міжвузівський науковий семінар «Актуальні проблеми теорії, методології і практики соціальних комунікацій».

Організували захід викладачі кафедри документознавства та інформаційної діяльності Академії рекреаційних технологій і права.

Мета заходу – обмін досвідом між науковцями у сфері документознавства та інформаційної діяльності та інших галузей соціальних комунікацій, активізація наукової роботи студентів, - повідомляють організатори.

Цьогоріч у семінарі взяли участь науковці та студенти академії, Національного університету «Львівська політехніка», Київського університету імені Бориса Грінченка, Української академії друкарства, Національного університету телекомунікацій, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького та Володимир-Волинського педагогічних коледжів, а також журналісти і документознавці-практики.

Учасники обговорювали актуальні питання теорії, історії та філософії соціальних комунікацій, нагальні проблеми документознавства, книгознавства, журналістської практики, видавничої справи, прикладних соціально-комунікаційних технологій, документного забезпечення управління, підготовки фахівців у сфері соціальних комунікацій тощо.

Виступи, обговорення доповідей та проблемні дискусії вкотре засвідчили неоднозначність розвитку інформаційного суспільства в нашій країні та необхідність подальших теоретичних досліджень і практичного вдосконалення процесів соціальних комунікацій. Організатори й учасники домовилися не переривати співпрацю та провести вже третій семінар наступного року.

За матеріалами ІІ-го міжвузівського наукового семінару «Актуальні проблеми теорії, методології і практики соціальних комунікацій» буде видано збірник тез доповідей учасників.
























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Академії рекреаційних технологій і права відбувся ІІ міжвузівський науковий семінар. ФОТО
23 травень, 2016, 10:09