Звалений біля «Там-Таму» білборд відшкодовуватиме винуватець ДТП

Звалений біля «Там-Таму» білборд відшкодовуватиме винуватець ДТП
Рекламний щит, який впав на маршрутку №47 внаслідок ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, відшкодовуватиме винуватець аварії.

Про це в ексклюзивному коментарі «ВолиньPost» розповів директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

«Винуватець ДТП відшкодовуватиме витрати на демонтаж і транспортування з місця ДТП. «Луцькреклама» зайнялася цими справами, оскільки директор фірми власника білборда «Ренопласт» в усній формі відмовлявся займатися даним питанням,» - сказав головний рекламіст Луцька.

Нагадаємо, що наразі ведеться розслідування, поліцейські шукають очевидців аварії.

Також нагадаємо, що водій маршрутки стверджує, що його «підрізали», та готовий відшкодувати лікування хлопцю, який травмувався.

Більше фото за темою – тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай відновлює особисто і власними руками!
Відповісти
Власними руками не треба, бо потім тог бігборд від вітру впаде комусь на голову
Відповісти
Відновлювати має той хто дає дозвіл на встановлення не у відведених місцях і не контролює перевірку робіт.
Відповісти
Не будь лохом,найми адвоката.
Відповісти
Підтримую. Водій пошкодив опору, а за те шо верх впав то це чия вина - водія? А за надійність закріплення білбордів хто несе відповідальність? А якби у негоду переходили люди і він відірвався від опори? То хто буде винний, той хто проїжджав поряд чи вітер? Не користуйтесь ситуацією підзаробити за ущерб. Тому водієві і так достатньо. З кожним може подібне статись. Будьте людьми. В житті все повертається бумерангом.
Відповісти
А чому на водія повісили білборд?
Чому не відповідають ті, хто його там встановив.
Та ще й недобре встановив.
Забрати ті білборди звідти геть!
Хай краще підприємець відповідає за транспорт у несправному стані, а водій за порушення правил і т.д.
А то дійсно. Знайшли лоха.
Відповісти
За несправність транспорта це вірно. Але наші люди не розуміють, що інколи транспорт ламається і потрібно з'їжджати з маршрута. Представляєте який накал негативу можна буде почути від людей за відсутність автобуса, особливо на 47 маршруті? Мешканці того району переважно агресивні, ситуацію розуміти не хочуть от і водій далі їхав по маршруту. Ну всяке ж буває.
Відповісти
Мешканці цього району аж надто терплячі. Бо такого безладу,як на 47 маршуті нема більше на жодному.І більшість звикла ходити пішки, бо маршутки або нема вчасно, або там стільки народу, що вона навіть не зупиняється.
Відповісти
Я б зняла всі маршутки які йдуть через кічкарівку, їхати хочуть всі, а платить половина, сяде, задере мордягу і вважає, що 3грн для водія це розкіш, водії завжди сваряться, нервуються, мій тато працював на цьому рейсі і я добре знаю цей "надто терплячий" халявний народ, і всі претензії шановна до міської ради, а не до водіїв.
Відповісти
Борд там стоїть з порушеннями! Не дозволяється встановленея бордів посередині дороги, а по соборності вони всі так стоять. Їх необхідно демонтувати, чому мовчить прокуратура?!
Відповісти
А вона нічого не може сказати бо рот напханий баксами.
Відповісти
подавіться
Відповісти
Може нехай Ковальський трохи менше гребе за ті щити на палках, які під час вітрів часто-густо обриваються. Таке враження що їх скоро буде як сміття на вулицях. Встановлюють вже де тільки можна. Особливо та звукова реклама на зупинках. Треба Ковальському трохи прикрутити дещо щоб були якісь обмеження у встановленні цього всього. Це вже занадто. І до водія вчепились... ЗА БІЛБОРД ПОВИНЕН ПЛАТИТИ ТІЛЬКИ КОВАЛЬСЬКИЙ!!! Якби цей щит був надійно встановлений і закріплений то він би не впав. А от під час поривів вітрів вони почнуть падати.... цікаво хто за це буде відповідати? Напевно погода.
Відповісти
А винуватцем кого вважають? Водія чи того хто його підрізав? Бо з коментів не зовсім зрозуміло хто є винуватцем. І чи знайдуть того злощасного винуватця....
Відповісти
Все набагато простіше, автоцивілка покриває збитки і потерпілим особам і пошкодженому майну, треба тільки рішення суду, що водій винний і був тверезий, нормальні страхові платять тільки час, перевірено собою, водію повідомити страхову в три дні
Відповісти
Останні новини
Звалений біля «Там-Таму» білборд відшкодовуватиме винуватець ДТП
23 травень, 2016, 12:56