ФФУ допустила «Волинь» до атестації

ФФУ допустила «Волинь» до атестації
Луцька "Волинь" отримала можливість зберегти своє місце в еліті українського футболу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про прохання керівництва клубу продовжити атестаційний період для "Волині" до 31-го травня. До цього дня клуб обіцяв виплатити всі заборгованості своїм гравцям, які складають 3.2 мільйона доларів, - повідомляє Isport.

Як повідомлялось раніше, виконком ФФУ все ж допустив "Волинь" до проходження атестації. Головна умова для Волині залишається колишньою - в зазначені терміни розрахуватися з гравцями і персоналом клубу.

Рішення підтримали 30 членів виконкому, 4 проголосували проти і ще один - утримався.

«Йдеться про відновлення або початку процедури атестації, адже до того моменту, як "Волинь" погасить всі свої борги, які клуб гарантував закрити до 31 травня, ні про яку атестації мови бути не може», - розповів член виконкому ФФУ Артем Франков, який був одним з тих, хто проголосував проти прийнятого рішення.

«Тим більше під час атестаційного періоду "Волинь" навіть не проявляла ініціативу з цього приводу, адже розуміла всю безпідставність своїх прагнень і сподівань. Грошей на сплату за боргами нізвідки було взяти».

«Клуб клятвено пообіцяв погасити всі борги, без будь-яких світових угод на відсоток. Саме так сформульовано лист генерального директора "Волині", саме так з них треба питати і вимагати».

Варто відзначити, що раніше лучани вже почали процедуру банкрутства і встигли заявити, що в місті створений новий клуб - ФК "Луцьк", який повинен був почати своє життя з самих низів футбольної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
80 млн.гривень боргів.Я люблю футбол і вболіваю за наш край.Але до біса мені така команда.Хто понесе відповідальність.Ми створюємо матерільні блага,а вони просто розкрадають.Може пора жити по можливостях.
Відповісти
Останні новини
ФФУ допустила «Волинь» до атестації
25 травень, 2016, 18:09