На ринках Ковеля торгують простроченим м'ясом?

На ринках Ковеля торгують простроченим м'ясом?
Під час перевірок ринків Ковеля працівники санстанції вилучили 17 кг тваринницької продукції, яка продавалась без супровідних документів, з минулим терміном придатності.

Про це 30 серпня повідомили у Ковельській міській раді.

Працівники Ковельської санепідемстанції за порушення санітарного законодавства з початку року притягнули до адміністративної відповідальності 27 осіб. Наклали штрафів на суму 5779 гривень, а також вилучили з реалізації 24,45 кг продуктів харчування, потенційно небезпечних для здоров’я людей.

Інспектори управління ветеринарної медицини міста провели 6 перевірок, у результаті яких за порушення ветеринарно-санітарних правил при реалізації тваринницької та рослинної продукції до адмінвідповідальності притягнули 24 особи.

Протягом 2011 та з початку нинішнього року 22 громадян звернулися за допомогою у відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міськвиконкому через порушення їх прав як споживачів на ринках міста.

Після втручання спеціалістів відділу громадянам провели ремонт 10-ти пар взуття, трьох електротоварів, двох видів меблів. Повернули кошти у розмірі вартості товару 3 покупцям за одяг, 4-ом за інші непродовольчі товари.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ринках Ковеля торгують простроченим м'ясом?
31 серпень, 2012, 09:26