Відбулось останнє засідання діючого складу громадської ради при Волинській ОДА

Відбулось останнє засідання діючого складу громадської ради при Волинській ОДА
Громадська діяльність не менш важлива, ніж політична, - зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час останнього засідання діючого складу громадської ради при Волинській ОДА, що відбулось 26 травня 2016 року.

Зокрема Володимир Гунчик наголосив, що задоволений роботою громадської ради за останні два роки, адже хоча до консультативно-дорадчого органу входили представники різних громадських організацій із різними поглядами, але важливі для громади краю завдання вирішували спільно, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

- Дуже важливо, щоб активна позиція громадської ради і активна позиція голови облдержадміністрації мали обговорення, – наголосив Володимир Петрович.

Відтак керівник найвищої виконавчої гілки влади в області подякував за проведену роботу.

Варто зазначити, що нині триває процес формування нового складу громадської ради. Попередньо заплановано, що перші установчі збори відбудуться 21 червня.

Нині ж члени ще діючою ради підводять підсумки дворічної роботи. Зокрема під час останнього засідання звітував голова громадської ради Ігор Дильов, який відзначив, що документи для входження до нового складу ради подали 142 організації, і відповідно такий інтерес свідчить про авторитет консультативно-дорадчого органу.

- Однак тільки 39 із них брали участь у роботі громадської ради, - відзначив керівник, - Та разом із тим, плацдарм ми напрацювали, тому закликаю долучатись до роботи.

За інформацією Ігоря Дильова, саме за ініціативи громадської ради було започатковані громадські кадрові слухання, проведено форум громадянського суспільства та прийнято понад сотню суспільно важливих рішень.

Тож користуючись нагодою, керівник громадської ради також висловив побажання наступному складу.

- Було б добре, щоби наступна громадська рада відокремила напрямок, що стосуватиметься роботи з учасниками антитерористичної операції, - зазначив Ігор Юрійович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Весь кіпіш був через них!! Ганьба!
Відповісти
Нічого не роблять за це подяка? Сміх.
Відповісти
Хтось щось чув про ту громадську раду коли небудь??
Відповісти
мдааааа...
Відповісти
Останні новини
Відбулось останнє засідання діючого складу громадської ради при Волинській ОДА
27 травень, 2016, 11:07