Луцьк підпише партнерську угоду з румунським містом Алба Юлія

Луцьк підпише партнерську угоду з румунським містом Алба Юлія
Сьогодні, 27 травня, офіційна делегація з Луцької міської ради на чолі з міським головою Миколою Романюком відбула до міста Алба Юлія (Румунія).

Інофрмує ВІП.

До складу делегації ввійшли також депутат міської ради Євген Ткачук, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева та головний спеціаліст відділу проектної діяльності цього управління Ірина Кулеша. Мета візиту – підписання партнерської угоди між містами Луцьк та Алба Юлія.

У рамках візиту передбачається зустріч із мером румунського міста Мірсеа Гава задля обговорення шляхів майбутньої співпраці. Крім того, делегація матиме змогу ознайомитися з архітектурно-історичним спадком Алба Юлії, основними культурними та туристичними атракціями, а також відвідати основні заходи щорічного міського культурно-мистецького заходу Алба Фест 2016.

Довідково:

Місто Алба Юлія розташоване в регіоні Трансільванія (Центральна Румунія) і налічує орієнтовно 63,5 тисячі осіб. У місті збереглася одна з найбільших середньовічних цитаделей Румунії і Південно-Східної Європи Алба Кароліна, що вражає кількістю та оздобленням пам'яток архітектури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк підпише партнерську угоду з румунським містом Алба Юлія
27 травень, 2016, 22:08