Стало відомо ім'я ще одного кандидата на округ Єремеєва

Стало відомо ім'я ще одного кандидата на округ Єремеєва
Партія "Об'єднання "Самопоміч" висунула чотирьох кандидатів від партії на проміжні вибори депутатів Верховної Ради, призначені на 17 липня.

Про це повідомив член політради партії, заступник голови фракції "Самопоміч" в Раді Олег Лаврик, повідомляє Українська правда.

Зокрема, в окрузі №23 (Волинська область) партія висунула Михайла Імберовского (голова фракції "Самопоміч" у Волинській обласній раді), в окрузі №27 (Дніпропетровськ) - Сергія Рульова (кандидат від "Самопомочі" до Дніпропетровської міської ради на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, на момент балотування - виконавчий директор ТОВ "Янтарне").

В окрузі №183 (Херсон) висунуто Ігоря Дудара (голова Чорнобаївського сільради Херсонської області), в окрузі №206 (Чернігів) - Олександра Кірінді (директор Чернігівської індустріальної молочної компанії).

Лаврик зазначив, що партія не висунула своїх кандидатів ще по трьох округах (№151, Полтавська область, №114 (Луганська область) і №85 (Івано-Франківська область), оскільки не змогла визначитися, хто саме буде представляти партію.

За його словами, рішення за вказаними округами буде ухвалено на другій частині з'їзду, яка має відбутися до 5 червня.

Окрім того з'їзд ухвалив рішення про прийняття до лав партії депутата фракції "Самопоміч" Олени Сотник і уповноважив політраду партії на ведення переговорів щодо укладення угоди про асоційоване членство партії в Європейській народній партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо ім'я ще одного кандидата на округ Єремеєва
30 травень, 2016, 10:23