У відділеннях ПриватБанку встановили поштомати для доставки товарів*

У відділеннях ПриватБанку встановили поштомати для доставки товарів*
Клієнти найбільшого українського онлайн-маркету Bigl.ua тепер можуть не шукати офіси поштових компаній і не чекати на кур’єра з покупками.

Bigl.ua і ПриватБанк запустили доставку товарів у понад 1 400 поштоматів у відділеннях ПриватБанку в усіх регіонах України, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Щоб вибрати відділення банку, в якому можна забрати товар, достатньо зазначити адресу найближчого поштомата під час оформлення покупки. У разі отримання товарів у поштоматах оплатити їх вартість можна карткою буквально за кілька секунд.

«Поштомати – найбільш доступний і швидкий спосіб отримання покупок в інтернет-магазинах, – упевнений керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Якщо Ваш покупець отримує невелику посилку, навряд чи йому сподобається витрачати зайвий час і стояти в черзі разом з одержувачами великогабаритних вантажів, доставка в поштомати – це ідеальний сервіс для роздрібної онлайн-торгівлі».

Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу надходить SMS-повідомлення та електронний лист на e-mail. Після цього посилку можна забрати, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку чи ввівши номер телефону на сенсорному екрані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У відділеннях ПриватБанку встановили поштомати для доставки товарів*
31 травень, 2016, 12:06