Зірки шоу-бізнесу і телебачення перевтілились у казкових персонажів. ФОТО

Зірки шоу-бізнесу і телебачення перевтілились у казкових персонажів. ФОТО
28 травня стартував фотопроект «Казковий Київ», приурочений до Дня Києва та Всесвітнього Дня захисту дітей.

Команда молодих митців створила 30 художніх фотографій за мотивами відомих казок, - йдеться на сайті Відкривай Україну.

Декораціями для фотокартин стали старовинні будівлі, цікаві історичні місця, затишні парки і сквери. А героями улюблених дитячих казок стали відомі зірки шоу-бізнесу і телебачення: The Hardkiss, ONUKA, Ольга Цибульська, Володимир Горянський, Даша Малахова, Лавіка, Володими Дантес, Анна Добриднєва, Даша Коломієць та багато інших артистів.

Арт-проект створювався командою творчих професіоналів, метою яких було показати українську столицю через призму казок Перро, братів Грімм, Андерсена. Саме тому художні роботи дуже нагадують ілюстрації для дитячих книг.

Мистецький проект «Казковий Київ» вже неодноразово з успіхом проводив фотовиставки, у яких брали участь популярні артисти. Щороку створюються фотоіллюстрації з новими казковими образами, які втілюють відомі зірки українського шоу-бізнесу і телебачення.

Героїв казки «Чарівна лампа Аладіна» втілили українські співаки Володимир Дантес і Рената Штифель. Для зйомок організатори вибрали аж два місця: Столична Мечеть та парк Алієва.


Відома співачка і телеведуча Ольга Цибульська втілила образ Дюймовочки з однойменної казки Андерсена. Зйомки проходили у велетенській квітці в Берестейському Парку.

Ролі Попелюшки та чарівного Принца прекрасно виконали Лілія Ребрик та Нікіта Добринін. Зйомки тривали кілька годин біля Театру Ляльок.

Казковий образ чарівної циганки Есмеральди з історичного роману Віктора Гюго «Нотр-Дам де Парі» втілила співачка Анна Добриднєва.

Казкову героїню дівчину-воїна Мулан чудово втілила українська співачка Анна Завальська. Дуже гармонійно та природньо виглядає Анна в цьому східному образі.


Образи Капітана Крюка і піратів з казки «Пригоди Пітера Пена» були втілені хлопцями з гурту «Авіатор».

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян чудово перевтілились в казкових героїв Олов’яного Солдатика та Балерини. Фотосесія проходила в Маріїнському Парку.

Одночасно втілити образ ніжної Аліси і божевільного Капелюшника із відомої казки вдалось телеведучій та співачці Даші Коломієць. Зйомки проходили на території парку «Пейзажна алея».

В образі Червоної Шапочки відзнятись співачка і телеведуча Наталя Гордієнко. Зйомки проходили в Ботанічному саду ім. Б. Грінченка.

Героїв твору Марка Твена «Принц та жебрак» чудово втілили брати Борисенки. Хлопців знімали прямо в центрі Києва, біля Національного театру опери та балету.

Коля Серга та Регіна Тодоренко в образах героїв з казки «Пригоди Пітера Пена».


Віктор Бронюк в образі Оле Лукойє.

Фагот в образі Робін Гуда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баян.Це було дуже давно.
Відповісти
Останні новини
Зірки шоу-бізнесу і телебачення перевтілились у казкових персонажів. ФОТО
31 травень, 2016, 20:21