Ющенко, Балога, Ульянченко отримали 1 млрд. доларів за владу для Януковича

Ющенко, Балога, Ульянченко отримали 1 млрд. доларів за владу для Януковича
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що екс-президент Віктор Ющенко і глави його секретаріату Віктор Балога і Віра Ульянченко отримали майже мільярд доларів від Віктора Януковича.

Про це повідомляється на сайті 24 каналу.

"Що ми шукаємо в "чорній касі" Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко?" – заявив він.

За словами Москаля, це "усім добре відомо". Він також назвав аферою Ющенка "Лікарню майбутнього", яку так і не збудували.

"Невже важко підняти матеріали, коли Віктор Ющенко та його дружина Катерина створили фонд "Україна 3000" і в прямих ефірах влаштовували телемарафони, збираючи кошти для будівництва дитячої "Лікарні майбутнього"? У фонд добровільно-примусово платили всі олігархи – по 10, 50, 100 мільйонів гривень. А прості громадяни, що наївно повірили в цю аферу, вносили добровільні пожертви хто скільки міг. У результаті гроші з фонду вкрали, ніякої лікарні ніхто не збирався будувати і не збудував", – заявив голова Закарпатської ОДА.

Москаль нагадав, що ще за часів президенства Януковича особисто направляв усі матеріали в ГПУ.

"Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до "чорної каси" Партії регіонів, і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу", – додав Москаль.

Нагадаємо, у мережу виклали неофіційну книгу витрат Партії регіонів. Витрати на політику тут розписані до копійки, загальна сума витрат за 6 місяців 2012 року становить понад 66 мільйонів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
він же правду каже... дружина ющенка так піарила цей проект, а потім навіть при янику не могли розібратись - куди поділись гроші... пчєловод довбаний, там люди зібрали грошей на дві лікарні...
Відповісти
Чергова брехня від кремлівської секти бют
Відповісти
опохмелись :)
Відповісти
"Лікарню майбутнього" дружина-американка патронувала от можете уявити, що під "патронатом" Америки в Україні нароБлять?! Чого Байден так опікується Україною - бо у синочка газовий бізнес у насі! Сліпі, не бачите???
Відповісти
Не бреши. По лікарні майбутнього робили багато перевірок, і нічого не знайшли. Звіти по витратах є у відкритому доступі. Багато олігархів наобіцяли мільйони, але фактично нічого не дали.
Відповісти
Справжне призвище Москаля , Гайфулін. Він є адептом тімашенківської секти, тому і поливає брудо Юща, який погнав цього мєнта за не виконану роботу.
Відповісти
а скільки мільярдів уже шоколадна влада вкрада?
Відповісти
Останні новини
Ющенко, Балога, Ульянченко отримали 1 млрд. доларів за владу для Януковича
31 травень, 2016, 23:50