Бідним луцьким родинам дали праски і пилососи

Бідним луцьким родинам дали праски і пилососи
У Палаці культури міста Луцька відбулася прес-конференція «Благодійність як велика чеснота», під час якої сім’ям, що опинилися у складних життєвих обставинах, вручили побутову техніку.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Митрополит Волинський і Луцький Ніфонт та Луцький міський голова Микола Романюк вручили сім’ям сертифікати на отримання побутової техніки. За сприяння Волинської єпархії родини отримали пральні машини, газові плити, мікрохвильові печі, праски, порохотяги. Невдовзі такі ж подарунки обіцяють дати ще 20-ом сім’ям.

Мер схвалив дії соціально-відповідального бізнесу, який також допомагає людям. За його словами, ці результати лучани відчувають щодня: на зупинках з’явилися лавки, освітлені багато вулиць, вимощена бруківка на Театральному майдані, благодійники надають допомогу кризовим категоріям населення.

«Чимало людей потребують саме адресної допомоги, надання якої у нашому місті можливе завдяки приватним підприємцям та активності благодійних і громадських організацій. На жаль, інколи всі проблеми ми не можемо вирішити призначенням державної допомоги. Сім’ї потребують підтримки і психологічної, і соціальної», – зауважив міський голова.

Директор Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан повідомила, що на обліку перебувають 311 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. У цих родинах виховують 591 дитину, 17 сімей перебувають під соціальним супроводом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бідним луцьким родинам дали праски і пилососи
01 вересень, 2012, 16:41