У 2017 році велосипеди оснастять операційною системою

У 2017 році велосипеди оснастять операційною системою
Операційну систему для велосипедів представлять в 2017 році.

Про це повідомляє naked-science.

Проект OpenBike допоможе об'єднати всі пристрої для велосипеда в одній системі.

Незабаром велосипеди будуть оснащуватися великою кількістю електронних пристроїв. Крім джерел світла до велосипедів підключають екшн-камери, зарядні пристрої для мобільних гаджетів і велосипедні комп'ютери.

В даний момент всі ці елементи харчуються електроенергією незалежно один від одного. Розробники з Сан-Франциско, намагаючись змінити подібний підхід, створили операційну систему для велосипедів OpenBike.

Ідея проекту OpenBike полягає в тому, щоб переконати виробників велосипедів включати в свої транспортні засоби операційну систему OpenBike, під яку в подальшому будуть створюватися різні компоненти.

Система являє собою не тільки програмне забезпечення, а й включає в себе обов'язкові апаратні засоби. OpenBike матиме центральний акумулятор, який буде живити всі електронні пристрої. Електропроводка буде протягнута по всій рамі велосипеда.

Це означає, що виробники додаткових компонентів для велосипедів позбудуться необхідності оснащувати свої пристрої акумуляторами. Власнику велосипеда потрібно буде зарядити лише один основний акумулятор. Розробники відзначають, що система OpenBike дозволить заряджати батарею за допомогою гальмування і обертання педалей.

OpenBike також матиме можливість отримувати доступ до власного хмарного серверу, що забезпечує підключення до інтернету для всіх гаджетів.

Перша версія системи OpenBike з'явиться в наступному році. В даний момент від її творців потрібно розвивати партнерські відносини з виробниками велосипедів, щоб забезпечити використання OpenBike в їх двоколісних розробках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У 2017 році велосипеди оснастять операційною системою
03 червень, 2016, 04:38