Портал «Укрбізнес» оголошує конкурс на отримання грантів для представників середнього та малого бізнесу Волині

Портал «Укрбізнес» оголошує конкурс на отримання грантів для представників середнього та малого бізнесу Волині
Портал «Укрбізнес» оголошує конкурс на отримання грантів для представників середнього та малого бізнесу Волині.

Питання щодо отримання грантів в Україні часто асоціюється з надходженням допомоги з-за кордону. Але останнім часом спостерігалося багато випадків, коли фінансову допомогу на відкриття чи розвиток власної справи можна було отримати і в нашій країні. Яскравий приклад — нова ініціатива порталу “Укрбізнес”, завдяки якій у кожного представника малого та середнього бізнесу на Волині з'явилась можливість залучити нових клієнтів та партнерів, збільшити продажі за допомогою онлайн-торгівлі, а також вийти на міжнародний ринок. Йдеться про конкурс на отримання гранту, стати учасником якого може будь-яка волинська компанія.

Про мету ініціативи та умови отримання гранту розповів власник бізнес-порталу Цейко Валентин Миколайович.

- Валентине Миколайовичу, яка мета проведення конкурсу на отримання гранту?

- Метою є підтримка малого та середнього бізнесу на Волині. Адже існує безліч компаній з великим потенціалом, які не можуть його реалізувати через нестачу коштів. Саме грантова підтримка допоможе талановитим підприємцям розвинути свій бізнес, вийти на ринки України та Європи. Вони зможуть розпочати інтернет-торгівлю, знайти нових партнерів, покупців, заявити про свій бізнес інтернет-спільноті.

- Отже, участь у конкурсі зможуть взяти лише волинські підприємці?

- Так, в конкурсі беруть участь компанії та підприємці, які зареєстровані на території Волині. Адже для нас дуже важливо привернути увагу саме до нашого регіону, підтримати бізнес Волині, заохотити наших підприємців до продажу своїх товарів та послуг в Інтернеті. Як патріотам України, нам важливо вивести бізнес Волині на перше місце з потрапляння в Інтернет і адаптації до Європейського ринку. Проте, якщо досвід з проведення такого конкурсу в нашому регіоні буде вдалим, ми плануємо провести подібні конкурси і в інших областях.

- Розкажіть детальніше, що саме отримають переможці конкурсу?

- Переможці отримають сайт або інтернет-магазин для "розкрутки" бізнесу в Інтернеті, послуги з наповнення та написання текстів для продажу товарів і послуг, бюджет на рекламу в Інтернеті. І найголовніше - нових клієнтів та кошти для розвитку.

5 переможців конкурсу отримають безкоштовний інтернет-магазин на платформі порталу “UB.UA” і можливість просування власних товарів чи послуг на внутрішньому ринку та один — розміщення на нашому польському порталі “TIUS.PL” і просування на ринку Польщі. Взяти участь можна тут: (http://goo.gl/forms/WwXyhohVZq23wtr53).

- Що потрібно для участі в конкурсі?

- Все, що потрібно зробити для участі, – заповнити анкету. Початок конкурсу - 01.06.2016, закінчення - 15.06.2016. Рішення про учасників буде оприлюднене 17.06.2016. Вітається наявність цікавих проектів, бізнес-планів, стартапів.

- Як будете визначати переможців?

- Рішення стосовно визначення переможців будуть приймати топ-менеджери компанії разом з групою постійних клієнтів порталу.

- Кому буде надаватись перевага?

- Звичайно, перевага буде надана компаніям та підприємцям, що займаються бізнесом, який несе користь для громади. Вітаються цікаві ідеї, нестандартні підходи. Буде враховуватись унікальність послуг, а також цінова політика компанії.

Портал “Укрбізнес” – прогресивна компанія із 13-річним досвідом роботи. Підприємство має більше 25 000 контрактних клієнтів в усіх регіонах країни. Володіє програмними розробками власного виробництва, що адаптовані для розвитку українських компаній. Основний продукт - портал UB.UA, на якому можна створити сайт або інтернет-магазин для нарощення продажів. З 2015 року представлена в Європі (польський портал TIUS.PL).

Місячна аудиторія - понад 700 000 користувачів.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити онлайн-форму: (http://goo.gl/forms/WwXyhohVZq23wtr53).

За детальною інформацією звертайтеся до нас за контактним телефоном: (0332) 77-29-30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Портал «Укрбізнес» оголошує конкурс на отримання грантів для представників середнього та малого бізнесу Волині
03 червень, 2016, 16:33