Море позитиву, командний дух та безліч смачної їжі – у Ковелі відбувся чемпіонат з драгонботу. ФОТО. ВІДЕО

Море позитиву, командний дух та безліч смачної їжі – у Ковелі відбувся чемпіонат з драгонботу. ФОТО. ВІДЕО
Міжнародний холдинг «Modern-Expo» цього року організував вже другий Міжнародний чемпіонат з драгонботу, участь у якому взяли працівники не лише головного офісу, але й представництв холдингу закордоном.

Проходив чемпіонат з веслування на байдарках та каное «Ніка-Сільмаш» на базі Ковельської СДЮШОР та згуртував разом більше півтисячі учасників.

Всього у змаганні взяло участь 11 команд, серед яких були учасники з Росії, Польщі та ОАЕ, Франції та Великобританії.



Минулоріч переможцем чемпіонату була команда «Орки», яка радо взяла участь у змаганнях і цього року. Перед початком змагань учасники команди продемонструвала всім, що успіх та перемога залежить від кожного з них, а головне – це чітко виконувати вказівки наставника та прислухатись до товаришів.

Бажання першості та командний дух, чоловіки продемонстрували в жартівливій формі ритуального танцю.



Хоча переможцем цьогорічних змагань стала команди «Посмонавти». ІІ почесне місце посіли «Орки», а ІІІ місце виборола команда «Тюбик».

Переможців чемпіонату нагородили медалями, вручили грошовий сертифікат та почесно передали «весло першості».













Капітан команди-переможця Андрій Йонік переконує, що за будь-якою перемогою стоїть важка робота.















Голова оргкомітету корпоративної спартакіади Тетяна Шепітько також відмітила, що основною перевагою сьогоднішніх змагань є те, що в них задіяна велика кількість людей, які працюють як одне ціле.



«Це вже другий чемпіонат на драгонботах для нашої компанії. Цього річ – це спортивна спартакіада, а нашою метою є об’єднання груп компанії «Modern-Expo», адже сьогодні до нас приїхали наші колеги з Росії, Польщі та ОАЕ, Франції та Великобританії. І ми хотіли показати, що ми команда не лише на роботі, а й на відпочинку. Чому обрали саме такий вид спорту?

В першу чергу, тому що він командний, адже в одному човні одночасно перебуває 21 людина. В нашій компанії є багато працівників, які займаються футболом, баскетболом, волейболом тощо, проте, оскільки наше керівництво підтримує веслувальний спорт на Волині, тому ми вирішили це поєднати».













Втім, це свято ніколи не стало б таким сімейним, переконують працівники, якби не генеральний директор компанії «Modern-Expo» Петро Пилипюк, адже саме його ставлення до своїх підлеглих та турбота про кожного з них стала визначальною.



«Зарплата – це не головний стимул, який мотивує працівників компанії «Modern-Expo». В нашій компанії працюють талановиті люди і вони прийшли до нас, щоб змінити світ на краще. Тому такі заходи це частина нашого життя і те, що найбільше мотивує. І взагалі, чим більше буде таких речей, які не вимірюються грошами, тим буде краще», - наголосив Петро Пилипюк.

Такої ж позиції притримується і співвласник компанії з Республіки Польща Богдан Лукасік.




«Нас об’єднує корпоративна культура. Люди і ця компанії повинні працювати разом. Такі заходи дозволяють людям відчути дух єдності, хоча вони з різних країн, але їх об’єднує місія компанії. І її не потрібно показувати лише виконанням певних завдань, а під час таких заходів. І якщо люди будуть на роботі працювати так само синхронно як тут, то в нас все вийде».

Зауважимо, що організатор подбали не лише про згуртованість людей, а й про комфорт, аби все було на вищому рівні. Для тих, хто хотів заховатись від палючого сонця були встановлені парасольки, окремо облаштовані місця для вболівальників, біотуалети, а впродовж всього свята на місці чергувала карета «швидкої» та охорона.





А годувала всіх бажаючих заходу компанія «Дмитрук», яка пропонує смачні авторські страви, приготовані на 100% з регіональних продуктів від місцевих фермерів та виробників. Бренд-шеф Сергій Федула не лишень розповів, якими смаколиками нагодував гостей свята, а й продемонстрував як вміє поєднувати місцеві сезонні продукти із делікатесами, при цьому використовує несподівані соуси та створює ексклюзивні презентації.

«Компанія «Дмитрук» сьогодні обслуговує нереальну круту компанію «Modern-Expo», 700 голодних надзвичайно позитивних людей, годує самими смачними ковбасками в місті Луцьку, які будуть доповнюватися нереально смачним та хрумтким листям салату, а також трьома видами соусів – полуничним, імбирним і сирним. Крім того пригощаємо гостей стейк-бургером зі свинини, який подається з соковитими томатами та дуетом-соусів зі свіжого базиліку та йо гуртовим соусом».
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Зарплата – це не головний стимул, який мотивує працівників компанії «Modern-Expo»." - правду власник каже.
Відповісти
Останні новини
Море позитиву, командний дух та безліч смачної їжі – у Ковелі відбувся чемпіонат з драгонботу. ФОТО. ВІДЕО
04 червень, 2016, 21:12