На Волині з'явиться ще один пост патрульної поліції

На Волині з'явиться  ще один пост патрульної поліції
Голову Волинської ОДА Володимира Гунчика обурило погане виконання ремонтних робіт на трасі Луцьк-Рівне і не тільки. Це він заявив на учорашньому засіданні ради оборони області.

Інформує Волинська правда.

Цього разу основну увагу на засіданні оборони області акцентували не стільки на питаннях забезпечення війська строковиками та контрактниками, як обговорювали інші не менш важливі безпекові питання. Про це повідомляє прес – служба ВОДА.

Зокрема голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівництва поліції з проханням зміцнити сили правоохоронців на автодорозі Луцьк – Львів, позаяк статистика ДТП зовсім не втішна.

"Дуже прошу: поінформуйте керівництво міністерства, що облдержадміністрація під час засідання ради оборони області вдруге акцентує на необхідності патрулювання дороги поліцією, – звернувся Володимир Гунчик до Петра Шпиги, керівника головного управління Національної поліції у Волинській обл. – До кінця червня дорожники завершать укладати вирівнювальний шар, нанесуть тимчасову розмітку, техніку заберуть із дороги і горе-водії літатимуть, наражаючи на небезпеку себе та інших".

Пропозиція облдержадміністрації – визначитися із місцем і встановити пост патрульної поліції. Окрім того, заплановано облаштувати дві площадки для відстою важковагового транспорту, позаяк його рух вдень в умовах літніх температур заборонено. Також розглядають можливість закупити два важковагових комплекси для зважування авто.

Обговоривши питання, вирішили поки залучити до справи наявні у поліції сили, а також громадських активістів.

Також радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк поінформував присутніх про проведену роботу з перевізниками. Тож спільно з силовими структурами проведено наради, під час яких інформовано перевізників про необхідність проведення роботи щодо попередження терористичних актів у транспорті та автостанціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині з'явиться ще один пост патрульної поліції
05 червень, 2016, 01:20