Поліція буде жорстко захищати гей-парад. ВІДЕО

Поліція буде жорстко захищати гей-парад. ВІДЕО
Правоохоронці налаштовані дуже жорстко захищати усіх громадян, які мають право висловити свою думку.

Про це заявила глава Національної поліції Хатія Деканоідзе, повідомляє Українська правда із посиланням на прес-службу НПУ.

За словами Хатії Деканоідзе, поліція налаштована дуже жорстко захищати права громадян, адже кожен має право висловити свою думку.
"Я, як глава Національної поліції, не допущу, щоб були провокації. Щоб ті люди, які не хочуть, щоб наша країна була серед цивілізованих країн, – щоб вони вчинили провокацію", – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Вона зазначила, що повний план дій поліції буде оприлюднений у четвер, 9 червня, під час брифінгу.

"Наша країна повинна довести, що ми – цивілізовані люди, що наше місце – в Європі, що ми рухаємося уперед", – наголосила глава Нацполіції України.

Раніше посли 12 європейських країн та США закликали київську владу та поліцію забезпечити мирне проведення Маршу рівності, який запланований на 12 червня 2016 року.

При цьому 29 травня представники "Організації українських націоналістів" Миколи Кохановського пообіцяли зірвати ЛГБТ-парад в Києві, написав керівник прес-служби "Правого сектора" в Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що не зроБлять, на що тільки не йдуть щоб перед Гейропою вислужитись! :) А у Грузії такі паради проводять, а Хатія? :))) Їдь там покомандуй!!!
Відповісти
Геї, геї, п***раси ви ідіть в народ, у маси! Підставляйте свої ж*пи і ведіть нас до гейропи!
Відповісти
мабуть ти з тої ж когорти! Скільки ж вас розвелося...
Відповісти
В тебе з цим проблеми ? В дитинстві геї ображали ?
Відповісти
Я не проти цих людей допоки вони не зачіпають нас. От коли почнуть (не дай Бог), тоді це вже ін. питання. Ви краще думайте за БПП, пороха, прокуратуру і так далі, а не про цих людей. Думайте про карїну,як Україні допомогти,а не займаєтесь дурницями тут та ще й образами. Чим Ви кращий коли ображаєте людину БЕЗПІДСТАВНО?!
Відповісти
Люди, які перші кричать- бий пі....сів як правило самі є латентні гомосексуалісти. Доведено наукою.
Відповісти
От і я про це. Битися-це тільки слабкі можуть, а сильні НІКОЛИ!
Відповісти
"парад геїв, для гомомфобів" Якби люди, які дуже негативно відносятся до одностатевих зв'язків, не показували це надто відверто, то в свою чергу парад, не було потреби проводити...
Відповісти
якби ж просто парад але вони проводять агітацію під прикриттям толерантності впливаючи на ще не окріплі мізки молоді і то є конкретне розбещення дуже часто геї прцюють в дитячих колективах приручаючи хлопчиків а потім їм кажуть: я чекав коли ви виростете ( це цитата). інша проблема що суспільство під прапором фемінізму де жінка стає надсильною і забуває про свою жіночу сутність породжує слабких чоловіків які шукають ту втрачену гармонію. Істина в закладених Богом стосунках
Відповісти
Як можна таке підтримувати??? Чого ми вчимо наших дітей?? Зовсім вже глузд втратили ли ж би поцілувати д...пу європі
Відповісти
Європа через цю проблему вироджується. Бо збочинці всіх мастей потомства не лишають. На їх місце приходять інші народи. І ця вся толерантність лише сприяння самознищенню. І на рахунок демократії, більшість проти цього заходу, тому що він є пропагандою збочень, ідентичний параду алкоголіків, наркоманів і іншої наволочі. Є депутати хай народ звертається до них, є місцеве самоврядування хасйзаборонять ці заходи.
Відповісти
А кому вони мішають ,хіба Московському патріархату і іх біснуватим попам ,які керуються з раші і пакостять ,цю секту вже давно пора заборонити в Украіні .
Відповісти
100% підтримую! В ЄС ніхто проти них нічого не має і живуть мирно та щасливо, а тут... страх!
Відповісти
у війльній краіні дозвольте любити того, до кого серце лежить!!!
Відповісти
Жорстко захищати це круто, їм подобається якщо жорстко. В них є право на парад, а нас є право його "підтримати" і залишити у вибраному місці тіла "кольорові тату" зроблені биткою на згадку про таку величну подію.
Відповісти
народ а ви не дивіться як Європа реагує , а дивіться як Бог на це дивиться .Міста .Судом і Гомора за такі вчинки були спалені вогнем. А ми так звана християнська країна ще захищаємо тих грішників з перевернутим розумом. Мерзість. Такі вчинки без кари не залишаться .
Відповісти
Щоб ще геї не захищали нашу долбесну поліцію, меншини зверніть увагу на поліцію в них є, що повчитись
Відповісти
Останні новини
Поліція буде жорстко захищати гей-парад. ВІДЕО
05 червень, 2016, 11:30