6 червня на Волині: гортаючи календар

6 червня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні день народження святкують депутат Луцької міської ради Андрій Козюра (на фото) і депутат Турійської райради, член ГО «Волинські патріоти», приватний нотаріус Василь Гут.

Також день народження 6 червня у завідувачки лінійної залізничної амбулаторії міста Луцька Людмили Рак та заслуженого артиста України, колишнього головного режисера та художнього керівника Волинського облмуздрамтеатру Еділа Ольшевського.

Також сьогодні день ангела святкують чоловіки з іменами Іван, Мелентій, Микита, Семен і Степан.

Вітаємо усіх зі святом, зичимо здоров’я, успіхів у праці та достатку.

День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня - в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів. Відповідний Указ Президента України № 251/94 був підписаний 25 травня 1994 року.

День журналіста - це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.

Національна спілка журналістів України (НСЖУ має регіональні організації в усіх областях України та в Автономній Республіці Крим. Нині Спілка нараховує понад 17 000 членів та ставить перед собою мету сприяти розвиткові журналістики в Україні та захищати соціальні, економічні, творчі інтереси журналістів. У квітні 1997року IХ з'їзд Спілки журналістів України на альтернативній основі обрав головою СЖУ Лубченка Ігора Федоровича, який у квітні 2002-го на Х з'їзді НСЖУ знову переобраний на цю посаду.

Планується, що в цей день у 2012 році відбудеться проходження Венери по диску Сонця — одне з рідкісних астрономічних явищ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.